Boncukgiller003 sarımsak ve soğan yemek 😂
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 kesinlikle en özlediğim şey yüzüstü yatmak uyuyamıyorum resmen illa öyle yatmam lazım. Sonra sırtımı kirtlatmak ve spor yapmak. Spor yapmayı çok çok özledim 🙁 birde kocamı özledim tabi sen bittin diyorum doğumdan sonra 😁😁
Senayyalcin Herkes kg’dan şikayetçi demek 🙈 yalnız değilim
Prenseslerannesi34 Ben nerdeyse hiç kilo almadım 5 kilo aldım 37.haftama giricem ama illaki bebek olduğu için göbek büyüyor göbeği eskisi gibi sıfıra indireceğim hemen doğumdan sonra korseyle falan ince bel seviyorum😂
Senayyalcin ne güzel 5 kg almışsınız sadece tebrik ediyorum vallahi 👏👏 hayırlı doğumlar inşallah
Prenseslerannesi34 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏽
zakdenizzz ben hala yiyorum ama siz neden yemiyorsunuz tansiyon yüzünden mi
Boncukgiller003 uyumak ve bebeğimle tura çıkar gibi gezmek istiyorum ama en önemlisi uyumak 😁
Boncukgiller003 Hamileyken de yüzebilirsiniz istediğiniz gibi bir zararı yok ki
- Düzenlendi
Boncukgiller003 pizza hamburger tatlı pasta makarna ne bulursam yiycem gebelik sekerim cıktı pirinç pilavına bile hasret kaldık o derece 😁
Dondurma Pasta çikolata pizza makarna yemek kotlarımı giymek bebişimle dışarı çıkmak 😆😆🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Boncukgiller003 yüz üstü ben sırt üstü uyumak
Sbhtzmn ben 16 haftalığım ama bazen farkinda olmadan yüzüstü yatıyorum😅
Kesinlikle ilk yapacağım şey doyasıya yüz üstü ve sırt üstü yatmak olacak 😄 Yan yata yata bir hal oldum, yan taraflarım ağrıyor artık ☹
Sonrasında ise hamilelikte yiyip içemediğim ne varsa onları yiyip içmek olur herhalde. Şöyle kana kana kola içeceğim, cips yiyeceğim 😄
Boncukgiller003 belime bastırmak yüz üstü yatmak kuyruk sokumu cektiricem doya doya evde müzik acıp zıplaylıp oynicam 😂
35 haftalığım yuzustu uyumak uyaninca doyasiya gerilmek ve tek basina her yere gidebilmek 🥰
SedaEmre111 bende inşallah kızım uyutmaz diye dua ediyorum daha yeni uyandım oda zorla kalktım🤭
Boncukgiller003 bende redbul cuyum ve doktora sordum🙈 200 ml olanın yarısını içebilirsiniz dedi. Buz gibi diktim valla efsane oldu😂 ben en çok gerine gerine sırt üstü yatmayı ve çatlatma korkusu taşımadan deli gibi karnımı kaşımayı özledim😂