Prenseslerannesi34 aynen ya özgürce sevişmeyi özledim bende eşim bişey olacak diye korktuğu için bende çok istemediğim için çok fazla yapmadık yapsam bile zevk almadım açıkçası. Geçen bi deneyelim dedik tam moda girmişiz eşimin eli sırtıma gelince öyle bi kaşınma isteği oldu ki sırtımı kaşıdı güldük falan vazgeçtik bıraktık 😂😂😂 son haftalarda çok zor gerçekten millet nasıl doğurana kadar yaptık diyor anlamıyorum 🤔
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 Hamilelikte zararlı olan şeylerin hepsini sipariş vercem o gün yiycem😂😂
- Düzenlendi
Boncukgiller003 sırtüstü yatarken ayaklarıma bakmak 😂😂😂😂😂😅 önceki doğumumda kendime geldiğimde aaaa ayaklarımı görebiliyorum diye sevinmiştim 😅
Boncukgiller003 o kadar çok yapmak istediğim , içmek , yemek istediğim şeyler var kiii 😅sağlıkla atlatalım hepimiz inşallah hepsi olur 🙏🏻🥰
Boncukgiller003 benimde yüz üstü yatabilmek tek istediğim bu 😬😂
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak ve harıl harıl temizlik yapmak 😍
Boncukgiller003 çiğ köfte yemek😂😂
Alyaesmaa ya o birazda kişinim acı eşiğine bağlı ben 3 4 gune rahat rahat kalkıp gezındım bebgımle ılgılendım sadece oturup kalkarken biraz agrı oldu ama hafif oda sonuçta ameliyat okadar olması gayet normaldı.ama tabi yuz ustu yatmak dediğim gibi oyle hemen olmadı sonrasında süt doldugu için biraz zor yattım akıyıdu agrıyodu 9 aylıkken kızım emmeyi biraktı 2 3 ay raht rahat yuz ustum yattım kızım 11 aylıkken hamile oldugumu ogrendim yine başa donduk😂
Beyzan tiksindim o yüzden yiyemiyorum hatta kokusu bile rahatsız oluyorum 🤷🏻♀️
Ess26 ilk hamileliğim de et ve tavuğu yiyemiyordum. İkinci de soğan sarımsak .. zor valla.
Boncukgiller003 şehrinizde havuzlara yasak gelmediyse yine doktorunuza sorarak yüzebilirsiniz cok sağlıklı aslında:)
Artık bol bol YEMEK YEMEK istiyorummm.😭😭😭😭😭
Belimi kütletip yüz üstü yatmak 😁
Duygularca 😁😁 valla bilmiyorum ki insan poposunu kaldiramiyor son aylar. Ama doktorlar normal dogum için teşvik ediyor. Kuruluk malesef bende de çok ve hiç birşey anlamıyorum 🙁😑 ateşler basıyor Canim istiyor ama tık yok sabır sabır ya sabır 😁😁 Mart kedisi gibiyim ama işlevsiz 😁
Spor ve diyet yapmayı ozledim daha 5.a.da baya kilo aldım.birde kapalı olsamda saçımı boyamak cilt bakimina gitmek ve yüzmek istiyorum.🤩
KbraelenKesgin nasil başardiniz 5 kg almayi bende istiyorum ama aliyorum elimdr degill😊
Boncukgiller003 rahat bi sekilde yatmak eski fit rahat halime donmek 🤣