Ben yüz üstü yatmak dışında herşeyi yapıyorum valla herşeyide yiyip içtim yiyip içiyorumda kilo takıntım hiç olmadı hayatım her döneminde yaşanan bir olay değil çünkü hamilelik verilir zamanla kilolar anı yaşamak lazım 😁😁çok şükür bebeğim çok sağlıklı son bir haftamız kaldı doğacak
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 nutellayı sıcak ekmege sürüp yemek😂😂😂
Boncukgiller003 😂saç boyatıcam yüz üstü yatıp sırtıma kupa çektiricem microblading yaptırıcam ve dar taytlarım la bistüyer giyicem çok özledim 😂😂😂
Boncukgiller003 yüz üstü uyumak, midye dolma kokoreç keyfi yapmak şuan için bu ikisi 😂🤭
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak 😅🤣
Boncukgiller003 Yüz üstü yatmak uyandığımda rahatça esneyip gerinmek sigara kahve içmek 🙈
Senayyalcin crop olarak giydiğim t shirtler şu an büstiyer-bralet gibi oluyo 😂
mrsbiyolog
Ah ben de bunları yapmak istiyorum daha yarılamadım bile hamileliği ama çok özledim bunları yemeyi
Yüz üstü yatmak
Belimi kütletmek
Mis gibi topuklu terliklerimi giymek 🙄🙄🙄
mrsbiyolog bir ben miyim
bogaz derdinde diye dusunurken siz ciktiniz karsima 😀 bende iskembe corbasi ve midye yicem 😀😀
Boncukgiller003 ben sırt ve yüz üzeri yatmak istiyorum ve bağırmak yada yüksek sesle şarkı söylemek istiyorum
Boncukgiller003 Ruffles yicem koca bir paket hem de ohh
Hamburger yemek bütün zararlı şeyler çikolata paketli gıdalar hamurlar falan( gebelik şekeri)
Boncukgiller003 ay sanırım yüz üstü uyumaakk, hatta bulduğum her yere yüz üstü uzanmak sanırım😂😂
Boncukgiller003 gebelik şekerim inşallah hemen düzene girerse canımın çok çektiği hamur işleri, dolu dolu kahvaltı sofralarında kahvaltı yapıp istediğim kadar yemek yiyebilmek istiyorum 🤣🤣
Boncukgiller003 göbeğimi eritip deli gibi alışveriş yapmak istiyorum
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak, kola içmek, salam ve çiğ köfte yemek 🤣🤣 malum doktor yasakladı 🤣🤣