Boncukgiller003 bende yüz üstü yatacam uyanınca esneyecem kütür kütür veeeee buz gibi kola icecem😁😁😁😁
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Elidadila ben ciğer işkembe yedim
Boncukgiller003 28+5 bende on gündür hamile yastığı kullanıyorum çok iyi geliyo tavsiye ederim ❤️
Boncukgiller003 Yüz üstü uyumak 😴
Senayyalcin tamamen ayni seyleri yapmak.istiyorummm
Boncukgiller003 belimi tepeleticem valla çıtlatıcam 😂😂
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak 😂
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak ve aldığım kiloları verip kıyafetlerimi giymek istiyorum😂
Jelibonlubonibon Kahve zararlı değil ki zaten. Ben Hergun bir fincan içiyorum. Doktora sordum günde bir fincan hakkın var demişti zaten
Misafirterliki rakı kokusunu sevmiyorum anason kokusu midemi bulandırıyor ama votka veya cin vişne suyu partisi etmeyi bende çok istiyorum 🤭😂 tek başına vişne suyu kesmiyor 🤭🤭😂😂😂😂
Mlkrfk üff aynen ya resmen gece olsun istemiyorum 😅
Boncukgiller003 Kola🥤Hamburger🍔 Sigara🚬 ve yastığın altına kolumu sokup yüz üstü yatmak🛌🏻😴💤.
Defneprensesannesi bana kimse demedi ama sanki normal dogum yaparsan düzelir diye duydum tabi ne kadar doğru bilmiyorum .?
Eyl_ll ay evet cok az kaldi 😍 saglikla gelsinlerde sonra bol bol yapariz yapamadiklarimizi
Boncukgiller003 2 çocukla hayat nasıl olacak merk ediyorum bide bir an önce doğsa da doya doya öpsem 🙂
Senayyalcin Nasıl o kadar az kilo alabildin 😂
Boncukgiller003 ilk olarak şu yirmilik dillerden kurtulmak tabiki öldürüyor beni
SedaEmre111 Maalesef asıl bebek olunca uyumak imkansız sürekli emmeye uyanıyorlar
İki çocuğumu kucaklayamiyorum gebelikten. Tam kucağıma zıplayacak oluyorlar hatırlayıp yüz ifadeleri değişiyor. Doğumdan sonra tabi sezaryen yerim de iyileşince kucağıma alıp koşmali oyunlar oynayacağım onlarla eskisi gibi.
Bir de yüz üstü yaticam, bir spa bulup masaj yaptıricam ve çok sıcak suyla yıkanmayı da özledim ..🥰😅
Boncukgiller003 kuaföre gitmek herhalde 🤭😁😁