• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Boncukgiller003 yüz üstü yatmak ve aldığım kiloları verip kıyafetlerimi giymek istiyorum😂

Misafirterliki rakı kokusunu sevmiyorum anason kokusu midemi bulandırıyor ama votka veya cin vişne suyu partisi etmeyi bende çok istiyorum 🤭😂 tek başına vişne suyu kesmiyor 🤭🤭😂😂😂😂

Defneprensesannesi bana kimse demedi ama sanki normal dogum yaparsan düzelir diye duydum tabi ne kadar doğru bilmiyorum .?

Eyl_ll ay evet cok az kaldi 😍 saglikla gelsinlerde sonra bol bol yapariz yapamadiklarimizi

Boncukgiller003 2 çocukla hayat nasıl olacak merk ediyorum bide bir an önce doğsa da doya doya öpsem 🙂

Boncukgiller003 ilk olarak şu yirmilik dillerden kurtulmak tabiki öldürüyor beni

İki çocuğumu kucaklayamiyorum gebelikten. Tam kucağıma zıplayacak oluyorlar hatırlayıp yüz ifadeleri değişiyor. Doğumdan sonra tabi sezaryen yerim de iyileşince kucağıma alıp koşmali oyunlar oynayacağım onlarla eskisi gibi.
    Bir de yüz üstü yaticam, bir spa bulup masaj yaptıricam ve çok sıcak suyla yıkanmayı da özledim ..🥰😅