Nupeell kumaşları kaliteli ve uygun fiyatlı bence, ablam bikaç zıbın almış çok beğendim bi de çok çabuk büyüyor çok pahalı alma dediler. 🌸

Nupeell toplu çok ağıe geliyo insana çünkü arabası beşiği derken en kötü2-3 tuuyor bide oda yapsak neler olur bilemiyorum.

Nupeell bak şuan e bebekte 100 tl alışverişe anne bakım çantası 29.90 ben aynı kampanyadan aylar önce yararlandım çanta harika 100 liraya da zıbınlarını hallettim birde bez ve hastane çıkışı aldım 5 li indirimden. Çok kârlı bir kampanya bak istersen

Mhr13 gerçekten öyle bebek giyimi olsun araç gereç olsun çok pahalı 🤦

Nupeell ben yatagiyla arabasını e bebekten aldım dolabını vivenseden küvet takımını Trendyol dan

Mhr13 aynen ona bakıyordum bende canım alıcam inşallah

Nupeell civil e bebek lcw buralardan karışık aldım hangisinden ne beğendiysem 🥰

SeymaK gezerek almak çok eğlenceli değil mi benim çok hoşuma gidiyor 🙈

Nupeell ah keşkeee aynı haftadayız hem de:) ben de 29 dayım. Denk geldikçe aldım hep ama e bebek ne sürekli indirime giriyor her perşembe ve pazar aradı 4 gün. Farklı markalar indirimde oluyor sürekli onları takip edebilirsin.

melzey bundan sonra sıkı takipçisi olucam 😂 2 ay gibi bi süre kaldı malum ben geç kaldım sanırım biraz 🙈

Ozlem23 iyiki kızıyorlar yoksa ev kıyafet dolacak 😂 hepsinden alası geliyo insanın

Nupeell toplu kıyafet alışverişi ve bi kaç deterjan kişisel bakım malzemelerini e bebekten aldım kalan tüm eksikleri intertten hatta trendyoldan aldım kendim içinde pijama göğüs ürünleri trendyoldan aldık hep daha sonra beşiği e bebekten aldım bi tek puset ve bebek arabası kaldı 36 haftadayım

Nupeell ben favorilere ekliyorum sonra eleme yapıyorum hem uygun olanı hem içime sineni alıyorum en başından beri şu anda da hatta bakıyorum yine bir şeyler alışkanlık oldu 🤷‍♀️🤦‍♀️😁😁