Daniay banada öyle geliyor hem bazı istediğin markalar mağazalarda olmuyor internette var anca bebek deterjanı falan mesela

Nupeell uygunluk olarak bence evet bide aynı ürünler var zaten e bebekte ekstra kendi ürünleri var

Nupeell eğer istanbuldaysaniz eminönünde havuzlu han var ben oraya gittim sadece bebek eşyası üzerine olan bir yer ve herşeyi ordan bi günde bitirmistik

Nupeell minicity sadece ankarada var canım eğer ankaradaysan bizzat git görerek al inan ki kıyafet hariç tüm alışverişimi kendim yaptım görerek ama hala eksikler var insan ister istemez unutuyor yada orada görünce aklına geliyor. Ama civilde de herşey var orayıda tercih edebilirsin ben ikisinden yaptım

Rukiiii evet İstanbul’dayım canım peki uygunluk olarak nasıl gidebiliriz eşimle

Nupeell ben karışık aldım hep herşeyi kıyafetide diğer eşyalarınıda. Kıyafet dışı şeyleri genelde trendyol ve ebebekten aldım. Kıyafetleri de ebebek,lcw,zara,h&m ağırlıklı

Nupeell sitesinde öyle ateş ölçer işte ne biliyim emzik biberon vs yok beşik bebek arabası . Sitede ağırlık kıyafet var ve kıyafetler fark ediyor sitede ürünler %20 indirimli mağazaya göre

Nupeell kumaşları kaliteli ve uygun fiyatlı bence, ablam bikaç zıbın almış çok beğendim bi de çok çabuk büyüyor çok pahalı alma dediler. 🌸

Nupeell toplu çok ağıe geliyo insana çünkü arabası beşiği derken en kötü2-3 tuuyor bide oda yapsak neler olur bilemiyorum.

Nupeell bak şuan e bebekte 100 tl alışverişe anne bakım çantası 29.90 ben aynı kampanyadan aylar önce yararlandım çanta harika 100 liraya da zıbınlarını hallettim birde bez ve hastane çıkışı aldım 5 li indirimden. Çok kârlı bir kampanya bak istersen

Mhr13 gerçekten öyle bebek giyimi olsun araç gereç olsun çok pahalı 🤦

Nupeell ben yatagiyla arabasını e bebekten aldım dolabını vivenseden küvet takımını Trendyol dan

Mhr13 aynen ona bakıyordum bende canım alıcam inşallah