Ben herşeyimi ebebek şubat indirimlerini gün gün takip ederek aldım ve çok kârım oldu keike sizde öyle yapsaydınız 😔 Şuan tek eksiğimiz uyku seti başka ne benim ne bebişin eksiği yok Allaha şükür rabbim bunaltmadan tamamlamayı nasip etti. Islak mendili de depo yaptım şoka gelmişti sleppy yeni doğan 3lü paket 10 liraydı şuan 30 40 paket vardır 🙈

Kıyafet, beşik, bebek arabası almayacağız bütün onları ailemiz arkadaşlarımız hediye aldılar sağ olsunlar ama nisanda bebeğin diğer bakım ihtiyaçlarını ve bana lazım olacak eşyaları almaya gideceğiz de sizce e bebek mi civil mi daha uygun?

gulsenmstf bende en ucuz bebek marketten baya kıyafet aldım aşırı uygun ve güzel diğer sitelere göre 😍

teachervera bugün gezdim orayı ama kıyafet takım olarak bana pahalı geldi ya tek tük şeyler uygun sadece

Nupeell her şeyini ebebekten aldık kıyafet olarak. Hiçbir yere çıkıpta bir şey bakamadım. Arabası beşiği her şey internetten 😁

Nupeell ben herşeyimi e bebekten Şubat indirimlerinde aldım gerçekten çok uyguna geldi herşey . Şuan indirim pek kalmadı ama ara ara oluyor bakmanızı tavsiye ederim

Ben de e bebekten aldım çoğu şeyi Şubat indirimine denk gelmiştim kıyafetleri vs unisex aldım 12 haftaliktim daha o zamanlar ama iyiki de almışım fiyatlar baya iyiydi

Sbhtzmn bende uygun almaya çalışıyorum e bebek indirimleri iyi oluyor bir daha kaçırmıycam 😂

E bebeğin internet sitesinden outlet bölümünü inceleyin mutlaka %50 indirimle bugün yegenlerime ve arkadaşımın çocuklarına hediye aldım 100tl ve üzerine de anne-bebek çantası 30 TL’ye iniyordu dayanamadım çanta almıştım ama onu da aldım 😂