Nupeell sitesinde öyle ateş ölçer işte ne biliyim emzik biberon vs yok beşik bebek arabası . Sitede ağırlık kıyafet var ve kıyafetler fark ediyor sitede ürünler %20 indirimli mağazaya göre

Nupeell kumaşları kaliteli ve uygun fiyatlı bence, ablam bikaç zıbın almış çok beğendim bi de çok çabuk büyüyor çok pahalı alma dediler. 🌸

Nupeell toplu çok ağıe geliyo insana çünkü arabası beşiği derken en kötü2-3 tuuyor bide oda yapsak neler olur bilemiyorum.

Nupeell bak şuan e bebekte 100 tl alışverişe anne bakım çantası 29.90 ben aynı kampanyadan aylar önce yararlandım çanta harika 100 liraya da zıbınlarını hallettim birde bez ve hastane çıkışı aldım 5 li indirimden. Çok kârlı bir kampanya bak istersen

Mhr13 gerçekten öyle bebek giyimi olsun araç gereç olsun çok pahalı 🤦

Nupeell ben yatagiyla arabasını e bebekten aldım dolabını vivenseden küvet takımını Trendyol dan

Mhr13 aynen ona bakıyordum bende canım alıcam inşallah

Nupeell civil e bebek lcw buralardan karışık aldım hangisinden ne beğendiysem 🥰

SeymaK gezerek almak çok eğlenceli değil mi benim çok hoşuma gidiyor 🙈

Nupeell ah keşkeee aynı haftadayız hem de:) ben de 29 dayım. Denk geldikçe aldım hep ama e bebek ne sürekli indirime giriyor her perşembe ve pazar aradı 4 gün. Farklı markalar indirimde oluyor sürekli onları takip edebilirsin.

melzey bundan sonra sıkı takipçisi olucam 😂 2 ay gibi bi süre kaldı malum ben geç kaldım sanırım biraz 🙈

Ozlem23 iyiki kızıyorlar yoksa ev kıyafet dolacak 😂 hepsinden alası geliyo insanın

Nupeell toplu kıyafet alışverişi ve bi kaç deterjan kişisel bakım malzemelerini e bebekten aldım kalan tüm eksikleri intertten hatta trendyoldan aldım kendim içinde pijama göğüs ürünleri trendyoldan aldık hep daha sonra beşiği e bebekten aldım bi tek puset ve bebek arabası kaldı 36 haftadayım