Mom54544 açıkçası durumunuz nasıl bilmiyorum ama ben gezdiğim mağazalardan fiyat aldığımda 4 Baby travel sistemler 850 liradan başlıyor diğer normal modeller 200 300 bile olanlar var bebek arabasına sonra da ihtiyacın olacak puseti senin tek başına taşıman çok zor eğer araba konusunda kesinsen puset alma onun yerine şu eskilerde kullanılan şimdi de var kumaştan ana kucaklar var onunla en azından kucağında taşıyabilirsin baston arabayı zaten yeni doğamda kullanman imkansız

Nupeell bakın bence çok hoş görünüyo modeller falan kalitesi de iyidir diye düşünüyorum. Yenidoğan çok bulunmaz da diğerlerini ordan alıcam. Özellikle bizim burda fabrika satış mağazası da var orda hem uygun da oluyo ordan bakıcaz bakalım ben de araştırma sürecindeyim ilk bebek 🙃

Mom54544 🤣🤣benim eşimde aynı şeyi demişti 😂aynen öyle canım ben civilden aldım 140 TL çok güzel içi ortopedik yumuşacık gayette rahat etti ama tabi yine için rahat etmezse puset içi minderler oluyo ondan alabilirsin bencede arabanız varsa hele puset ilk başlarda kullanışlı olur sadece taşıması biraz yoruyo onda da bi hastaneye gidip gelicem dersen yeter de artar bile şimdilik ama kanguru ya slinge da önerebilirim yenidoğan aparatlı kanguru alırsan taşıma açısından da rahat olur senin için çünkü puseti eşim olmadan ben taşıyamıyordum yani kesin araba almicam diyorsan tabi 👍🏽

Mom54544 🤭cok şukur bi şey olmasında sağ salim olsunlar da her şey alınır inşallah ama ben detaylıdan sonra aldım bitirdım şimdi 35cı haftadayım zor hareket ediyorum yurume bıle zorlanıyor🤷‍♀️

Yeni_anne1 ya durumumuz yerinde idi ama tüp bebek olunca birikim ona gitti nerden neyi kisacagimi düşünüyorum bide halen özele doktoruma devam ediyorum mecburen hastaneler de sıra yok bide gitmek istemiyorum güvenmiyorum güvenimi kırdı devlet hastanesi tedavi sırasında evet görüyorum o marka bebek arabasini ya ondan alacağız ya da su an hiç almayacağım gittiğim bı yer yok esimsiz annemlere araba mesafesi kv görümce birer sokak ama onsuz gitmem bebisten sonra bide kış doğumu olcak sonuçta yeni doğum yapmış Olcam eve kapancaz Ankara ayazı bitmek bilmiyo Mayıs’a kadar nerdeyse puseti arabamız içinde düşünüyorum bı yönden arkada kullanabiliriz elde tasiyamam zaten ben onu

Umay1m daha çıkıp dışarıyı gezmedik ya bı mağazaya gittik yeni açılmış ama aşırı pahalıydı dedim sakin olduğunda var bişey beni civile e bebeğe götür haftaya anca paklar bizi oralar çünkü 😂 sıfır hazırlık ilk çocuk mecburen alicaz esimsiz çıkmam ki çıkartmaz 3 aydır markete goturmuyo beni eve soyluyo herşeyi gezemiyorum hadi bişey olursa diye çok tedirgindik ikimizde yani eşler taşıyacak biz presesler olarak arkaya kurulcaz 😂😂 evet bakıyorum kanguru lara falan olurda yanlız gidersem kv görünceye falan diye en azından yeter boşu boşuna yer işgaline gerek yok evim 3+1 ama küçük mt kare olarak şu an kullanilmiycak araba ordan oraya sürüklemenin anlamı olmaz yaza toparlar bebiş öyle alırım bı araba

Mom54544 ben detaylıdan sonra başladım almaya tam cınsıyetı bıleyım diye cunkı duydum ki cok insan da deyışmiş cınsıyetı o yuzden dedım detaylıya gıreyım sonra sonra başladım almaya Cıvılden orda indirimler cok oluyor instagramdan takip et indirim olunca yazıyorlar bende gıtdım aldım🥰

Nupeell evet ya şu pandemi kısıtlıyo biraz rahat rahat yapamıyosun ama az cok aldım yine gezerek internetten aldıklarım da oldu tabi 😁

Mom54544 aynen öyle çok doğru düşünmüşsün😍 kaç haftalıksın ? Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin olur da aklına bişey takılırsa ya da fikir almak istersen buraalardayım içim ısındı zaaar 🤣🤣🤣🤣

Umay1m aminn cumlemiz sağ salim alalım inşallah 12+5 olmuşuz çok şükür bu günlere herşey takiliyo aklıma şimdiden herseyi dusunuyorum ya odak nokta bebiş oldu resmen 4 buçuk seneye yakın süredir beklenen mucize olduğundan belkide herşey takiliyo kararsız kalıyorum o mu olsa şöyle böyle mi olsa falan diye olabilir belkide zaar lar falan nerelesin nerde yasiyosun yabancı değil kelime bizde de var 😊

Mom54544 yaa doğrudur herşey yavaş yavaş rayına oturur inşallah acele etme Rabbim daha da mutlu etsin sağlıkla gelsin 😍Bu arada 2 gün mü var aramızda 🙈 bende 12+3 ama benim 2. Bir de 7 aylık kızım var 🥰 Ben Erzurumluyum 😍 doğma büyüme istanbulluyum ama Gebze Darıca da yaşıyorum o kelimeyi de niyeyse seviyorum ellaaam zaar kullanırım öyle yok bizde ama 😂😂😂 Sen?

Umay1m aminnn canimm hepimizin inşallah ay ne güzel beraber buyuycekler tam hayalimdeki ya 😍 zorluğu illaki olur ama ikiz gibi büyürler ne güzel maşallah a evet 2 gun var belki ayni günler de falan dogururuz😊yani yok aslında oralarda iç anadoluda kullanılır hep Kırşehirliyim ama Ankara’da yaşıyorum doğma büyüme bilmem hiç Kırşehiri çok nadir gider geliriz annemin annesi Erzurumlu benimde ama neresi bilmiyorum o kadar derin 😊

Mom54544 valla ben hiç düşünmüyordum sürpriz oldu biraz ilk çok şaşırdık ama sonra evlat hasretini çeken anneleri hatırladıkça rabbim verdi zor da olsa beraber büyüsünler dedim doğduğunda tam 1 yaş olacak aralarında Rabbim sana da nasip etsin 😍 Ayy belki de 4 Ekim gözüküyor tahmini doğum ama hiç belli olmuyor tabi 🙈

Nupeell ben internetten tamamladım cogunlugu e bebekde indirm vardi şubat indirmi ozamam tamamladim kısyfetler cogu hediye geldi ama bi kısmı e bebekden pancodan koton lcwden aldim.. english home ve karaca homedanda nevresim aldım onlarda ara ara indirime giriyolar