Nupeell Trendyol ve e bebekten alışverişi tamamladım. Cok şükür her şeyi tamamladık

Umay1m ful derken mesela kıyafet banyo bez vs falan mı 1200 en düşük bı araba fiyatı çünkü de😂

ulviyedemirbas2 battık ki battık 😂 zaten 35 bine falan tüp te harcadık özel muayene ilaçlar tahiller derken halen gidiyo kabaca 5 binde böyle gidecek gibi toplu almamam lazım o zaman yavas yavas halletmeye başlamalıyım bence 3 ayımız 4 guncuk geçmis çok şükür bugün doktorumuza gittik geldik taramamızı yaptırdık 😊

Mom54544 içerisinde bebek arabası yok bez yok o kadar birde ekstra puset almıştım o da 140 TL idi onun dışında banyo battaniye Müslin kıyafet deterjan yağ tırnak seti hepsi yani

Umay1m bebek arabası konusunda çok kararsızım ya ben alıp almama da Ekim’de doğum nasipse esimsiz zaten çıkamam kış günü araba almayı bazen diyorum tek puset mi alsam acaba diye bu seferde ileriyi düşünüyorum 2.bebis yaz çocuğu olursa falan diye

Mom54544 yani arabalar ateş pahası valla bende en fazla sağlık ocağına gidip gelicem diye ablamın vardı İli çocuğunu büyüttü ondan aldım eğer sizinde varsa öyle yakınlarınızda kullanmayan alabilirsiniz ya da ucuz bişey istiyorsan baston arabalara bakabilirsin diğer pusetliler kullanışlı olmuyor

Umay1m aynen çok pahalı geçen hafta bı arastirdik ilk defa dışarda nasıl acaba diye ben netten devamlı araştırıyorum da eşimin dediği tek kelime nerdeyse şahin fiyatına bebek arabası var direk araba alsak doğunca üzerine minyapsak oldu 😂😂 10 15 bine kadar çıkıyo çok acımasızca ya yok malesef hepsi 2 3 çocuklu ve halı kalmayip atıldı edildi bu ara bı puset alıp sadece yaza biraz toparlar daha normal bişey mi alsam diye dusunmuyo değilim 1000 lira en uygun araba nerdeyse ona vercegme bı sürü şey alabilirim düşüncesi geciyo 3 4 gündür kafamda ama puseti de karşı komşum kullandım beğenmedim dedi çocuk içinde değişik duruyo gelişimi açısından zarar görür diye falan söyledi de simdi pusetlere örtü çıktı yumus yumus eski pusetler yok hem konforlu galiba artık

Mom54544 açıkçası durumunuz nasıl bilmiyorum ama ben gezdiğim mağazalardan fiyat aldığımda 4 Baby travel sistemler 850 liradan başlıyor diğer normal modeller 200 300 bile olanlar var bebek arabasına sonra da ihtiyacın olacak puseti senin tek başına taşıman çok zor eğer araba konusunda kesinsen puset alma onun yerine şu eskilerde kullanılan şimdi de var kumaştan ana kucaklar var onunla en azından kucağında taşıyabilirsin baston arabayı zaten yeni doğamda kullanman imkansız

Nupeell bakın bence çok hoş görünüyo modeller falan kalitesi de iyidir diye düşünüyorum. Yenidoğan çok bulunmaz da diğerlerini ordan alıcam. Özellikle bizim burda fabrika satış mağazası da var orda hem uygun da oluyo ordan bakıcaz bakalım ben de araştırma sürecindeyim ilk bebek 🙃

Mom54544 🤣🤣benim eşimde aynı şeyi demişti 😂aynen öyle canım ben civilden aldım 140 TL çok güzel içi ortopedik yumuşacık gayette rahat etti ama tabi yine için rahat etmezse puset içi minderler oluyo ondan alabilirsin bencede arabanız varsa hele puset ilk başlarda kullanışlı olur sadece taşıması biraz yoruyo onda da bi hastaneye gidip gelicem dersen yeter de artar bile şimdilik ama kanguru ya slinge da önerebilirim yenidoğan aparatlı kanguru alırsan taşıma açısından da rahat olur senin için çünkü puseti eşim olmadan ben taşıyamıyordum yani kesin araba almicam diyorsan tabi 👍🏽

Mom54544 🤭cok şukur bi şey olmasında sağ salim olsunlar da her şey alınır inşallah ama ben detaylıdan sonra aldım bitirdım şimdi 35cı haftadayım zor hareket ediyorum yurume bıle zorlanıyor🤷‍♀️

Yeni_anne1 ya durumumuz yerinde idi ama tüp bebek olunca birikim ona gitti nerden neyi kisacagimi düşünüyorum bide halen özele doktoruma devam ediyorum mecburen hastaneler de sıra yok bide gitmek istemiyorum güvenmiyorum güvenimi kırdı devlet hastanesi tedavi sırasında evet görüyorum o marka bebek arabasini ya ondan alacağız ya da su an hiç almayacağım gittiğim bı yer yok esimsiz annemlere araba mesafesi kv görümce birer sokak ama onsuz gitmem bebisten sonra bide kış doğumu olcak sonuçta yeni doğum yapmış Olcam eve kapancaz Ankara ayazı bitmek bilmiyo Mayıs’a kadar nerdeyse puseti arabamız içinde düşünüyorum bı yönden arkada kullanabiliriz elde tasiyamam zaten ben onu

Umay1m daha çıkıp dışarıyı gezmedik ya bı mağazaya gittik yeni açılmış ama aşırı pahalıydı dedim sakin olduğunda var bişey beni civile e bebeğe götür haftaya anca paklar bizi oralar çünkü 😂 sıfır hazırlık ilk çocuk mecburen alicaz esimsiz çıkmam ki çıkartmaz 3 aydır markete goturmuyo beni eve soyluyo herşeyi gezemiyorum hadi bişey olursa diye çok tedirgindik ikimizde yani eşler taşıyacak biz presesler olarak arkaya kurulcaz 😂😂 evet bakıyorum kanguru lara falan olurda yanlız gidersem kv görünceye falan diye en azından yeter boşu boşuna yer işgaline gerek yok evim 3+1 ama küçük mt kare olarak şu an kullanilmiycak araba ordan oraya sürüklemenin anlamı olmaz yaza toparlar bebiş öyle alırım bı araba

Mom54544 ben detaylıdan sonra başladım almaya tam cınsıyetı bıleyım diye cunkı duydum ki cok insan da deyışmiş cınsıyetı o yuzden dedım detaylıya gıreyım sonra sonra başladım almaya Cıvılden orda indirimler cok oluyor instagramdan takip et indirim olunca yazıyorlar bende gıtdım aldım🥰

Nupeell evet ya şu pandemi kısıtlıyo biraz rahat rahat yapamıyosun ama az cok aldım yine gezerek internetten aldıklarım da oldu tabi 😁