Merhaba güzel anneler 😍 29 hafta olduk biz artık tüm eksikliklerimi tamamlamak istiyorum
kıyafetler tamam sayılır onun haricinde bişey almadım siz hangi mağazadan toplu alışveriş yaptınız? Birde mağazalar internet satış fiyatına göre daha pahalı geldi bana. İnternetten alışverişini tamamlayan var mı?

Nupeell Canım biz tek bir yerden almadık internetten aldık mağazaları gezdik nerden beğenirsek ordan aldık

Nupeell hıc magza gezmedım en ucuz bebek marketten aldım herseyı pahalı da degıl uygun fıyatları 😄 yatak odasını da trendyoldan aldım besık dolap bıberondu falan onları da trendyoldan aldım 😄

Nupeell ben de nerdeyse her şeyi e bebekten aldım. Şubat indirimlerinde bebek arabası, ana kucağı, beşik, oyuncağıydı biberonuydu telsiziydi kendi eksiklerim olsun epeyce tamamladık. Kıyafetleri de aldım bi sürü ama gala beğendiğim farklı yerlerden alıyorum. Hala ufak tefek eksikleri var.

Nupeell şampuan biberon emzik küvet filesi ıslak mendili pamuğu vs ebebek güzel oluyor kıyafet te LCWaikiki H&M Zara mango indirimde çok güzel ürünler oluyor bazen

Ufaktan başladım, arada gelen hediyeler var, sanırım e bebekten alacağım, bi dr jokere bakarım.

Ben kıyafetleri almaya başladım. H&M,LCW,e bebek ,us polo,aziz bebeden aldım alıyorum . E bebekte özellikle perşembeden pazara güzel indirimi vardı geçen hafta birkaç biley aldım kıyafet olarak birde bez kovası ,poşetini aldık .Tek mağazaya takılı kalmıyorum .Çoğunluğı internnwten aldım .Kıyafetten başka bişey almadım

Nupeell kıyafet dısında herseyi e bebekten aldım uygun fiyatlara denk geldim yada ven cok pahalı aramadıgım icin uygunları seçtim 😁

Civciv222 minicity berbat yiğenime 6 tane eşofman takımı aldım hepsi düşük derecede bile soldu 6 yaş yazan kıyafet 2 buçuk yaşındakine zor oldu

Nupeell her şeyi e bebek’ten aldım internet üzerinden. Yorumları okuyarak aldım. Bir tek beşiği Hepsiburada’dan aldım.