Toplu alışverişler nereden?
Nupeell toplu kıyafet alışverişi ve bi kaç deterjan kişisel bakım malzemelerini e bebekten aldım kalan tüm eksikleri intertten hatta trendyoldan aldım kendim içinde pijama göğüs ürünleri trendyoldan aldık hep daha sonra beşiği e bebekten aldım bi tek puset ve bebek arabası kaldı 36 haftadayım
Nupeell ben favorilere ekliyorum sonra eleme yapıyorum hem uygun olanı hem içime sineni alıyorum en başından beri şu anda da hatta bakıyorum yine bir şeyler alışkanlık oldu 🤷♀️🤦♀️😁😁
Nupeell söylenene göre hem kaliteli hem her bütçeye uygun şeyler varmış bende merak ediyorum açıkcası. Arkadaşım almış bir kaç bişey cok kaliteli cıktı bilsem baştan gider herşeyi ordan alırım dedi 🤭 4 katlı bir hanmış bir sürü magazalar doluymuş içerisi. Bende mayıs ayında falan gidicem alabildiğimi alırım hoşuma gidenleri cok beğenirsem 2. Ye de giderim baktım güzel değil e bebek den civilden falan tamamlarım 😁🤷
Nupeell kesinlikle int daha ucuz magazaya bi gittim cok sasirdim en mantiklisi indirim oldukca almakmis
Papatya-34 ne kadar tuttu toplam ve neler aldınjz
Duygularca Trendyol iyiki var ya her bütçeye göre ürün var
Esradgn3558 benimkiler favoriler de hep duruyo sonra bi bakıyom a a gitmiş 🤣🤣
Nupeell 🤣🤣 ben de öyle olunca çok sinir oluyorum yaa😅
Esradgn3558 satıcılar da haklı kesin alacak olan varken bizim sepetten çekiyorlar napsınlar 🤣