Fundacivi
Saol canım 🙏
Vajinada mantar :(((
Tugce7798 canım hamilelikte bilemiyorum doktora sor istersen ben genel olarak manta sorununa çözüm soyledim ama suan cok kotuysen sadece diger yazsıklarıma dikkat et sirkeli su kullan sürekli degil ama suanki sorunundan kurtulmak için o geciriyo ama cok uzun süre kullanırsan PH dengen boZulur ondan ilaç kullanamazsan onu kullanabilirsin
- Düzenlendi
Tugce7798 ben 9+3 um canım
Tugce7798 ben ne fitiller ne antibiyotikler ne kremler kullandım fayda etmedi. En son borik asit kullandım fayda etmedi bir kaç ay iyileşti sonra yine tekrarladı rahim filminden sonra geçti iki ay sonrada gebe kaldım zaten
Tugce7798 bendede vardı. Mutfaktaki rulo peçete var ya 2 yaprak koparıp koydum ama her lavaboya gittiğimde. Temizse bile o peçeteyi attım. Sonra hafifledi ve geçti. Taharet alırkende dikkatli olun oda iyileşme süresini uzatabiliyor
Tugce7798 sirkeli su kesinlikle içinede biraz karbonat ve ılık su eşliğinde taharet dua edersimiz ama su oranına dikkat edin çok sirke daha çok yakar. Bi de kesinlikle kokulu tuvalet kağıdı kullanmayın. İnşallah geçecektir. Ben pet şişenin içinde karıştırıyorum sürekli çalkalayıp kullanıyorum.
Buketkucuk rahim filminde içeriye sıvı veriyolar o sıvıda enfeksiyonu akıtıyomus sanırım ondan sonra hamile kalan cok oluyomus
Tugce7798 kokulu parfümlü pecete ped vs onlar hep zararlı sirkeli su işe yarıyor cunku mantar bazik ortamda yasıyor sirke asidik oldugu için o PH degerinde yasayamadıgı için mantar bakterisi ölüyor.Fakat işte cok uzun süre kullanımda PH dengeni bozuyor onun için dikkatli kullanmalı gecici bir çözüm olarak kullanın derim.
CeydaakbalAy sorma canım bende de oldu beş aylıkken oldu doğum a kadarda geçmedi bende o ilacı kullandım ama fayda etmedi pekk bi de aşırı koku ve akıntı oluyor du
Busranixx peçeti iyi değil diyorlar ama.sakın kullanma dedi doktorum daha artırıyormuş
Damlaranadagtekin
Peki akıntıya iyi geliyor mu
Ben bekarken antibiyotikten olmuştum fitil falan atamıyordum tabi tek kullanımlık ilaç vermişti doktor ağızdan ilacı içtim birde sirkeli su iyi gelmişti bana hafif pamukla sürmüştüm rahatlattı sonra çamaşırını sık sık değiştir bakımını güzel yap ağda yap jilet yada kremler dahada fazlalaştırıyor fikrimce ben o günden beri ağda yaparım birdahada olmadı inşallah ta olmaz berbatttt birşey çünkü geçmiş olsun canım 🥺🥺
Smk evet o verilen tazyikli su mantarı temizliyor. Bende üç senedir sebepsiz yere gebe kalmıyordum, eşiminde benimde tahlillerimiz temiz çıkıyordu Rabbime bin şükür ki rahim filminden sonra kaldım🙏🏼♥️
Tugce7798 test yaptı mı örnek alarak
Ayse_Dila45 Kokulu peçeteler var ya onları diyolar
Tugce7798 mantarsa sıkıntı ilaç almadan gecirmiyor ne yazıkki bende de oldu sirkeyle yıkayim dedim öyle bi yaktı ki eczaneye gittim agızdan ilaç ve krem verdi onunla gecirdim
Tugce7798 özel bölgeni her WC den sonra pamuğun üstüne biraz sirke dök önden arkaya doğru öyle temizle. (Cok detaylı oldu kusura bakma) ilk bir iki gün çok yanacak ama çok rahatlayacaksın ilaç kullanmaktan gerçekten çok iyi.
bir de özel bölgeni duş jeli vs ile yıkama
iç camasırını da bol bol değiştir gerekirse herwc den sonra. Birkaç güne iyileşirsin ins
Tugce7798 denedim canım benı yarım saat anca rahatlattı bende aşırı mantar var travozulu doktora sorarak kullandım ince sürsen yeter dedi suana kadar bitek o rahatlattı benı sende yine doktoruna danış canım