Tugce7798 canım bazen sende bitiyor ama ilişki sırasında eşine geçiyor ve daha sonra eşinden sana derken devir dayım oluyor. Bu işlemleri yaparken ilişkiden de uzak durmak gerek. Ben 2 hafta yaklaştırmadım açıkçası.

Tugce7798 inan sabırla mücadele etmekten başka çare yok eşimle ilişkiye girdikten sonra çok olmuştum üzerine akmıştı resmen iç çamaşırlarımı değiştim yüksek derecede yıkayıp ütüleyip giyiyorum sirkeli suyla da temizliyorum sık sık

Tugce7798 4.ayimda aniden başladı bende de doktora gittim fitil ve krem ve tek bir adet toz ilaç verdi sadece 3 gün kullandım çok aman aman bi faydası olmadı ama hafifletti 3 günün sonunda diyete başlamıştım gün de 2.5lt su içmeye başlamıştım günden güne aniden kesildi çok şükür şuan çok iyim böyle bi dönemde bol su için geçecektir diye umuyorum geçmiş olsun

Ssngl
        Dogru haklisiniz ama iste erkek ne dersinki ne anlasin ki hakim olamadiktan sonra kendisne :(

Bahar3461
        Su icemiyorum fazla iştahim kesiliyor diye.

Ama bu mantar illeti gecsin diye mecbur artk icicem

Tugce7798 hamileliğimin basından beri uğraşıyorum 37+1 canım asla geçmiyor hep yara yaptım kaşımaktan kaç tane doktora gittim fitil 2 gün anca fayda etti kasıntı olduğu o zaman travazol benı bıraz rahatlatıyor en azından kaşıntısını alıyor tavsiye ederim
        doktor hamilelikte oluyor geçince rahmin toparlar kurtulursun dedi

Tugce7798 kizlar kesin ve net çözüm biraz suyun içine bir miktar sirke dökün ve her idrardan sonra o suyla yıkayın düzenli olarak bütün gün tekrar edin her kasintida yanmada anında yok oluyor

Tugce7798 fark etmiyor üzüm de olur elmada sirkelerin mantar bakteri öldürücü etkisi çok yüksek gün içinde tekrarla hep Allah’ın izniyle şifa olur sana

Tugce7798 ben üzüm kullanıyordum evliliğimin ilk ayinca aşırı yanmam kasintim vardı hem iç hem dış doktor 2 kutu ilaç verdi geçmedi annemin yıllar önce doktoru ona demişti tek bir çözümü var mantarın yanmanın ve kaşıntının sirkeli su dedi bende başladım 2 gün içinde bitti

Hatta geceleri bile uyuyamıyordum kasintidan yanmadan o anda gidip yaptım sabaha kadar rahat uyudum