Mrtmn bu çok dayanılmaz birşey herkese iyi gelmiyor beni daha kötü etmiştim mesela sarımsak cesaret işi 🤦‍♀️

Tugce7798 özür dileyerek söylüyorum ama eşiniz temizliğine daha çok dikkat etmesi lazım gerçekten. Allah yardımcınız olsun ilişki sırasında kuru olması da belki zedeliyordur ve mantara neden olıyordur onu da gözarfı etmeyin öyle bi durum varsa biraz açık konuştum ama kusura bakmayın

Tugce7798
    Gebelikte oluyor genelde çamaşırını sürekli değiştir canım bende gebelikten öncede vardı fitil krem çok kullandım geçmedi en son 15 gün düzenli olarak soğan suyu içtim çok şükür geçti ama gebelikte kesinlikle içme adet söktürücü özelliği de var gebelikte de oldum o da kullandığım bi antibiyotik yan etki yaptığı için mantar oldum fitil ve krem verdi doktor bide ılık suya sirke katıp taharetlendim günde bir kez bol su içtim şükür rahatladım

Tugce7798 yıllarca çektim şimdi hamileyim. En son rahim filmi çekildikten sonra ancak tedavi edilebilmişti, ne yaptıysam geçmemişti çok korkuyorum yeniden tekrarlar diye. Çok geçmiş olsun🙏🏼

Tugce7798 Aslında gebe olmasak şırıngayla içeri sıkıp mantarın akmasını bekliyolarmış ama ben hiç öyle bişey denemedim ya yıkıyorum dış yüzeyini hafif de için ya da pamukla siliyorum sık sık içine yapmayın ben hiç denemedim

Tugce7798 bndede var ama geçti krem ile fitil verdi iki tane 3 gün arayla kullan dedi kullandım şuan iyiyim

Btunc
          Gebelikten dolayi mudahale de edemiyorlar sıkıntj baya ya