Tugce7798 hadi be bende Ağrı’da oturuyorum ultrason fotoğraf ini gördüm de orda güven tıp Seyithan gül yazınca anladım şey hafta sonu gidilebiliyormu doktor varmı orda bide muayene ücreti ne kadar ödedin

Tugce7798 sigorlatisiniz galiba o yüzden 75 TL demi aslen karsliyim ben Ankara’da yaşadım 3 yıldır burdayım annemin ailesi burda o yüzden buraya taşındık 5 aylık da evliyim merkezde oturuyordum yine merkezde evlendim ama siz buralı değilsiniz galiba

Kızlar hepiniz bu yazımı okursanız inş kurtulursunuz🙏Ben yıllardır bununla mücadele ediyorum ve artık benim için bir sorun değil.Öncelikle sirke ile yıkamayın deneyen biri olarak soyluyorum geciyo belki ama vajinanın PH dengesini boZuyor oda mantarı sürekli niksettiriyor.Öncelikle mantar sulu ve havasız ortamda artar.En onemlisi kuru olmalı ve oksijen almalı.Dar kıyafet ve camasır giymemeye özen gösterin.Suan cok kotu durumda iseniz evde camasırsız pijama ile biraz takılın hava alsın rahatlayın.Öncelikle naylon karısımlı iç çamaşırı kesinlikle giymeyin.Pamuklu camasır giyin.Bol camasır tercih edin yani amac terlememesi.Kurulamaya dikkat edin sadece su kullanın.Pecete parçası kalmamasına dikkat edin nemi tutmamalı yani.Dus alırken içini sabunla asla yıkamayıb PH dengesi bozulur mantar artar suyla yıkayın ama içini degil dıs yuzeyini.Günlük ped asla kullanmayın onun yerine sürekli camasırınızı günlük degiştirin.Adet doneminizde pamuklu ped kullanın molped pure&soft oneririm naylon karısımlı ped kullanmayın terlemesin.Onun haricinde dısarıda wc ye girince temizlige dikkat edin.Bunları yapınca zaten sorun kalmıyo arada kasıntı baslıyor ilişki vs durumlarda ozamanda travacort krem var cok az ince tanaka halinde kuruladıktan sonra vajina iç kısmına sürün günde 3 kere baska markalar yakıyor bunu kullanın ama cok ince sürün.Fitil falan gecici cözüm.Bunu yaşam biçimi haline getirirseniz mantar sorununuz kalmaz.Benim öyle bi sıkıntım kalmadı artık cok az kasınsa kremden sürüyorm ertesi gün kalmıyo ama diger her yazdıgıma dikkat ediyorum.Umarım hepiniz bunları dikkate alır kurtulursunuz🙏

Tugce7798 canım hamilelikte bilemiyorum doktora sor istersen ben genel olarak manta sorununa çözüm soyledim ama suan cok kotuysen sadece diger yazsıklarıma dikkat et sirkeli su kullan sürekli degil ama suanki sorunundan kurtulmak için o geciriyo ama cok uzun süre kullanırsan PH dengen boZulur ondan ilaç kullanamazsan onu kullanabilirsin

Tugce7798 hamilemisin bilmiyorum ama sanırım oylesin🙈 ben post baslıgını gördüm yazsdm cunku

Tugce7798 ben ne fitiller ne antibiyotikler ne kremler kullandım fayda etmedi. En son borik asit kullandım fayda etmedi bir kaç ay iyileşti sonra yine tekrarladı rahim filminden sonra geçti iki ay sonrada gebe kaldım zaten

• Smk bunu yanıtladı.

Tugce7798 bide wc de önden arkaya dogru yıkamaya özen gösterin.

Tugce7798 bendede vardı. Mutfaktaki rulo peçete var ya 2 yaprak koparıp koydum ama her lavaboya gittiğimde. Temizse bile o peçeteyi attım. Sonra hafifledi ve geçti. Taharet alırkende dikkatli olun oda iyileşme süresini uzatabiliyor