Bende bekarkende vardı ara ara nüksediyodu aslında sebebi genitalin probiyptiğinin kaybetmesinden kaynaklıymış hamile kalmadan önce fitil verecekti eczene aslında ama ben doktora danışmadan almadım bende şuan 11+2 haftalığım yine nüksetti gibi dpktpr banada krem verdi ama şuan yanımda değil iyi geldi aslında genital bölge temizliğinize dikkat edin kıl tüy alımını sık yapın ondanda kaşıntı yapabiliyo zaten çok nalet bişey ama Allah yardımcımız olsun

Damlaranadagtekin

Tugce7798 Merhaba Tuğçe hanım. Aynı sorundan çöl çekiyordum bende. Geçen hafta doktora gittiğimde söylemiştim şikayetimi ve bana 3 günlük fitil ve travacord adlı krem verdi. Krem tek sürmemde geçirmeye başladı ve şimdi 4 gün oldu ve tüm kızarıklık, yara, kaşıntım geçti çok şükür 🙏 kremi 5 gün kullanmam gerekiyormuş günde iki defa ve yarın son günüm inşallah bir daha yaşamam. Size de kesinlikle öneririm 😊🤗

Doktorum bana sirkeli suyla yıkamamı önermişti . Travazol krem falan da yazdı ama fayda etmemişti . Sirkeli su ve karbonat ile silmek beni rahatlattı . Birde tabi paamuklu iç çamaşırı . Her gün değiştiriyorum ıslak kalmamasına dikkat edince çok şükür geçiyor . Ha bide kekik suyunu duydum. Hatta denedim onunla yıkayınca da fayda etti bana .

Tugce7798 bende de ilk hamileliğimde çok vardı kaşıntı antibiyotik ve travazol kullanmıştım geçmişti. Şimdi ikinciye hamileyim kaşıntı yok akıntı var bu seferde zalain krem ve firil verdi doktorum. Pamuklu iç çamaşırı kullanmakda önemli. Hava geçirmeyen kumaşta yapabilir mantar. Günlük pedler, kokulu tuvalet kğıtları, tüy dökücüler bile mantar kaşıntı yapıyor. Birde sabun yerine genital yıkama jelleri kullanmak lazım

Bir de bunlara ek olarak mümkünse kızlar iç çamaşırınızı makineye atmayın. Ben bunu bir uzmandan dinlemiştim çok hak verdim yıllardır çamaşırımı elde yüksek sıcaklıkta beyaz sabun ile yıkıyorum. Çünkü makinayı bir düşünün içinde neler neler yıkanıyor. Sadece eşimizle bizim değil misafir geliyor onların da kirlileri yıkanıyor örneğin paspas atıyoruz bazen ayakkabı yıkanıyor vs. Ya da biz bir yere kalmaya gidiyoruz milletin makinasına atıyoruz. Elde kaynar suda yıkayın doğal ortamda kurutun ve ütü yapın buharlı sıcak çamaşırın en iyi temizlik hali budur.👍🏻

Smk
        Doktor pek ic acici bsy soylemedj ki krem verdi

Meha
        Ben hic birni kullanmiyorum sadece suyla yikiyorum

Arkadaşlar mantar teşhisiniz nasıl konuldu. Doktor muayene mi etti yoksa anlattığınız belirtilere göre mi koydu. Bende sari akıntı oluyor ama kaşıntı yok. Doktorum erkek muayeneden de hic alttan olmadım çekiniyorum biraz o yüzden.

Tugce7798 dene genelde öyle olduğumda sirkeli suyla yıkanırım ve çok iyi gelirdi bana kaşıntımı gecirirdi doğal bişey sirke