Ben bekarken antibiyotikten olmuştum fitil falan atamıyordum tabi tek kullanımlık ilaç vermişti doktor ağızdan ilacı içtim birde sirkeli su iyi gelmişti bana hafif pamukla sürmüştüm rahatlattı sonra çamaşırını sık sık değiştir bakımını güzel yap ağda yap jilet yada kremler dahada fazlalaştırıyor fikrimce ben o günden beri ağda yaparım birdahada olmadı inşallah ta olmaz berbatttt birşey çünkü geçmiş olsun canım 🥺🥺

Smk evet o verilen tazyikli su mantarı temizliyor. Bende üç senedir sebepsiz yere gebe kalmıyordum, eşiminde benimde tahlillerimiz temiz çıkıyordu Rabbime bin şükür ki rahim filminden sonra kaldım🙏🏼♥️

• Smk bunu beğendi.

Tugce7798 mantarsa sıkıntı ilaç almadan gecirmiyor ne yazıkki bende de oldu sirkeyle yıkayim dedim öyle bi yaktı ki eczaneye gittim agızdan ilaç ve krem verdi onunla gecirdim

Tugce7798 özel bölgeni her WC den sonra pamuğun üstüne biraz sirke dök önden arkaya doğru öyle temizle. (Cok detaylı oldu kusura bakma) ilk bir iki gün çok yanacak ama çok rahatlayacaksın ilaç kullanmaktan gerçekten çok iyi.
    bir de özel bölgeni duş jeli vs ile yıkama
    iç camasırını da bol bol değiştir gerekirse herwc den sonra. Birkaç güne iyileşirsin ins

Tugce7798 denedim canım benı yarım saat anca rahatlattı bende aşırı mantar var travozulu doktora sorarak kullandım ince sürsen yeter dedi suana kadar bitek o rahatlattı benı sende yine doktoruna danış canım

Ssngl yok canım olmuyor dedi kaç tane doktora gittiysem daha geçen acile gittim çatı muaynesi oldum baya mantar var dedi doktor doğumdan sonra toparlar dedi ben sürekli iç camasırı değiştiriyorum ütülüyorum mikrobu kırılsın diye sirkeli suda yaptım ama benı bitek travazol rahatlattı

Tugce7798 üç çamaşırını ütüle canım ve ben pamuk koyuyorum altıma. Baya azalttı

Btunc kesinlikle sirkenin faydası oluyor bende truvazol ve fitil kullandım bana mısın demedi sirke ve sık sık çamaşır değiştirmek

Tugce7798 canım bende de aynı sorun var kaşıntıdan ölüyodum ketoral diye bi krem var eczaneden alabilirsin doktorum yazmıştı kaşınmaya başlar başlamaz sür hemen geçiyo kaşınması

Tugce7798 31 haftalıgım kabusum oldu artık bu durum dr fitil vermişri gecirdi 2 hafta sonra tekrarladı zalain krem kaşıntıyı anında kesiyo onun fitilide cok etkili akıntı beni cok rahatsız ediyo😢

Bende bekarkende vardı ara ara nüksediyodu aslında sebebi genitalin probiyptiğinin kaybetmesinden kaynaklıymış hamile kalmadan önce fitil verecekti eczene aslında ama ben doktora danışmadan almadım bende şuan 11+2 haftalığım yine nüksetti gibi dpktpr banada krem verdi ama şuan yanımda değil iyi geldi aslında genital bölge temizliğinize dikkat edin kıl tüy alımını sık yapın ondanda kaşıntı yapabiliyo zaten çok nalet bişey ama Allah yardımcımız olsun

Damlaranadagtekin

Tugce7798 Merhaba Tuğçe hanım. Aynı sorundan çöl çekiyordum bende. Geçen hafta doktora gittiğimde söylemiştim şikayetimi ve bana 3 günlük fitil ve travacord adlı krem verdi. Krem tek sürmemde geçirmeye başladı ve şimdi 4 gün oldu ve tüm kızarıklık, yara, kaşıntım geçti çok şükür 🙏 kremi 5 gün kullanmam gerekiyormuş günde iki defa ve yarın son günüm inşallah bir daha yaşamam. Size de kesinlikle öneririm 😊🤗

Doktorum bana sirkeli suyla yıkamamı önermişti . Travazol krem falan da yazdı ama fayda etmemişti . Sirkeli su ve karbonat ile silmek beni rahatlattı . Birde tabi paamuklu iç çamaşırı . Her gün değiştiriyorum ıslak kalmamasına dikkat edince çok şükür geçiyor . Ha bide kekik suyunu duydum. Hatta denedim onunla yıkayınca da fayda etti bana .

Tugce7798 bende de ilk hamileliğimde çok vardı kaşıntı antibiyotik ve travazol kullanmıştım geçmişti. Şimdi ikinciye hamileyim kaşıntı yok akıntı var bu seferde zalain krem ve firil verdi doktorum. Pamuklu iç çamaşırı kullanmakda önemli. Hava geçirmeyen kumaşta yapabilir mantar. Günlük pedler, kokulu tuvalet kğıtları, tüy dökücüler bile mantar kaşıntı yapıyor. Birde sabun yerine genital yıkama jelleri kullanmak lazım