Fundacivi
Devam ediyor malesef onceku gibk sık olmasada . Etmeye calisiyoruz :(
Vajinada mantar :(((
Tugce7798 özür dileyerek söylüyorum ama eşiniz temizliğine daha çok dikkat etmesi lazım gerçekten. Allah yardımcınız olsun ilişki sırasında kuru olması da belki zedeliyordur ve mantara neden olıyordur onu da gözarfı etmeyin öyle bi durum varsa biraz açık konuştum ama kusura bakmayın
Fundacivi
Yok ne kusuru ya belki bilmediklerimiz vardir .fikirlerinizi merak ettigim icn actim bu fikri 🤲🤲🤲
Tugce7798
Gebelikte oluyor genelde çamaşırını sürekli değiştir canım bende gebelikten öncede vardı fitil krem çok kullandım geçmedi en son 15 gün düzenli olarak soğan suyu içtim çok şükür geçti ama gebelikte kesinlikle içme adet söktürücü özelliği de var gebelikte de oldum o da kullandığım bi antibiyotik yan etki yaptığı için mantar oldum fitil ve krem verdi doktor bide ılık suya sirke katıp taharetlendim günde bir kez bol su içtim şükür rahatladım
Tugce7798 insallah geçer canım dua edicem yaşayan bilir gerçekten
Selma_brn gebelikte belirtileri ne idi kaşıntı hariç yeşil akıntınız oluyor muydu
Tugce7798 yıllarca çektim şimdi hamileyim. En son rahim filmi çekildikten sonra ancak tedavi edilebilmişti, ne yaptıysam geçmemişti çok korkuyorum yeniden tekrarlar diye. Çok geçmiş olsun🙏🏼
Fundacivi
Kaşıntı ve sarı akıntı oldu canım sonra akıntı beyaz beyaz kesik kesik geldi
Buketkucuk
Saolun 🤲 tedaviniz nasil di
Selma_brn anladım canım sana da geçmiş olsun
Tugce7798 benim aşırı kaşıntım vardı hatta şişmişti o bölge .travazol vermişti bir de fitil çok iyi geldi geçti ve tekrarlamadı.
Tugce7798 bndede var ama geçti krem ile fitil verdi iki tane 3 gün arayla kullan dedi kullandım şuan iyiyim
yusufbebekk447 aynen o kremi bnde kullandım
Tugce7798 sirkeli su ile yıka iyi geliyor 👍🏻
Btunc
Gebelikten dolayi mudahale de edemiyorlar sıkıntj baya ya
yusufbebekk447
Travazolun tekrarladgni soylediler bende baska krem kullandm yazmisdm yukarda ismini
Sayeninannesi
Evet bunu kesin deniycem gunde kac kez yaptinz
Tugce7798 kaşındıkca yıkadım