Gerçekten başımın belası ben Bi çaresini bulamadım onun. Hamileliğin kaçınılmazı gibi bişey 😑

Tugce7798 ahh bide bana sor kuzum kasınmaktan aklımı oynatcam kanatıyotm kızartıyorm resmen bişeyini de faydasını göremedim aklımı oynatcam DİE korkuyorum 34+3 haftalıgım basından beri kasıntım var fitil fln kullandm ama malesf 2 gün geciyor sonra başlıyor beni öldürğyor

Tugce7798 bende de evlendiğimden beri var 😏 kaşıntı olmuyo da bende ilişkide sürekli acı oluyo. Akıntılarm oluyo. Fitiller kullandım kremler kullandım birsuru antibiyotikler kullandım ama hala geçmedi. Geçiyor gibi oluyo ama tekrarlıyor malesef. Birde 20 haftalık hamileyim

ZeyHus33
        Bende cok kotu durumdayim ya olur olmadik yerlerde tutuyor rezil oldum o bi yana. Kasinmaktan cok fena kaniyor şişlik oluyor.

Boncukgiller003
        Ben de iliskiye girdigimde hep aciyor ama mantardan kaynaklandigni bilmiyordum . Bilseydim erken onlemini alirdm ya :( cook kotu bi durum

Bol bol su için sürekli tuvalete çıkaracaktır iç çamaşırınızı sürekli değiştirin ve ütüleyip giyin bir de normal kıyafetlerden ayrı yıkayın iç çanaşırlarınızı ben öyle yapıyorum önlem amaçlı 🌺

Sedaapatr
          Ya su ictigmse hic bisey yiyemiyorum iştahım kesiyor o yuzden fazla icemiyorum :(

Tugce7798 Bana da fitil verdi doktor hiç etki etmedi ben bunları yaparak atlattım canım
          Karbonatlı su ile silindim,travazol krem kullandım,çamaşır giymedim evde,bütün çamaşırlarımı 60 derecede yıkadım,sürekli kurulandım kendini kuru tutmak lazım geldim gittim pamukla silindim düzenli hergün yaptım bunları ama bol bol da su içtim Allah şifa versin gerçekten berbat bişey

Ben her tuvaletten sonra bir fincan sirkeye bir buçuk kitre su ekledim ve sirkeyle yıkadım çok ama çok fark etti kuruladım daha sonra mutlaka tavsiye ederim bende 19 haftalığım hamilelikte başladı erkenden önlem alalım ki tekrarlamasın bitsin

Tugce7798 çok geçmiş olsun gerçekten berbat birşey ben de hamile kalmadan önce sürekli oluyordu hem kaşıntı hem akıntı hem de ilişlide ağrı oluyordu özellikle ilişkiden sonra oluyordu birde çok sıcak bir memleketteyim mahvediyordu beni gebe kalmamı da engelliyordu. doktorumun verdiği fitil ve krem çok iyi geldi bana. Birde işten sonra evde hep elbise ile gezerdim iç çamaşırı giymeden böyle böyle geçiririm canım

Btunc
                Peki bisybsorucam kusura bakmayinda tam ic kismina kadar mi yikadiniz sirkeli suyla hani bisy olur diye korkuyorm da

Kızlar ben de aynı durumu yaşadım. Fitil yanma konusunda biraz rahatlattı ama kaşıntıyı önlemiyor. En sonunda doktorum bı krem verdi Canesten diye onu kullandım gerçekten bayagi iyi geldi iki üç kere sürünce rahatlattı tavsiye ederim

merveklyc
                    Yok hic kullanmadim evlendigimden beri
                    Pecete birakiyordum akintim da fazla oldugu icn