Tugce7798 çok geçmiş olsun gerçekten berbat birşey ben de hamile kalmadan önce sürekli oluyordu hem kaşıntı hem akıntı hem de ilişlide ağrı oluyordu özellikle ilişkiden sonra oluyordu birde çok sıcak bir memleketteyim mahvediyordu beni gebe kalmamı da engelliyordu. doktorumun verdiği fitil ve krem çok iyi geldi bana. Birde işten sonra evde hep elbise ile gezerdim iç çamaşırı giymeden böyle böyle geçiririm canım

Btunc
    Peki bisybsorucam kusura bakmayinda tam ic kismina kadar mi yikadiniz sirkeli suyla hani bisy olur diye korkuyorm da

Kızlar ben de aynı durumu yaşadım. Fitil yanma konusunda biraz rahatlattı ama kaşıntıyı önlemiyor. En sonunda doktorum bı krem verdi Canesten diye onu kullandım gerçekten bayagi iyi geldi iki üç kere sürünce rahatlattı tavsiye ederim

merveklyc
        Yok hic kullanmadim evlendigimden beri
        Pecete birakiyordum akintim da fazla oldugu icn

Tugce7798 tatlı ve hamur işini kestim ben ve probiyotik desteği alıyorum kefir ve yoğurt tüketimimi arttırdım çok faydası oluyor beyaz unu hiç bişey tüketmekte gerekiyor tabi mantarın türü de önemli bana candida teşhisi koyuldu ve bu şekilde düzene soktum çok şükür

Tugce7798 kesinlikle hem hava alması için hem de kuru kalması için giymiyordum ne yalan söyleyim ama ben daha öncesinde çok vajinal duş ve günlük kokulu pedlerden kullanıyordum bana genital bölgenin phsını düşürmüşsün ve enfeksiyona karşı dirençsiz bırakmışsın demişti

Tugce7798 bende de olmuştu hamileliğimin ilk zamanlarında fitil kullandım geçer gibi oldu sonra tekrarladı ablamdan aldığım bi tavsiye ile rahatladım çok şükür 4-5 haftadır sıkıntım yok. Her tuvalet sonrası ılık su ile yıkayıp iyice kurulamak gerekiyor ve pamuklu iç çamaşırı kullanıp sürekli değiştirmek gerek. Umarım rahatlatır seni de

Ssngl
              Yikiyip kuruluyorum hic islak birakmiyorum. Ic camasrimda pamuklu hic anlamadmm neden boyle oldu

Bide merak ettigim mesela biz bayanlarxa var ya eşlerimizde de olurmu hanu iliskiye giriyorz ya onlarda da olur diye dusunuyorm

Tugce7798 tabi ki erkeklerin ki daha zor hatta ama eğer ilişki süreciniz devam ediyorsa eşinizde sizde iki kat temizliğinize daha çok önem verin öncesinde muhakkak temizliğinizi yapın bak biz ona da dikkat ettik

Mrtmn bu çok dayanılmaz birşey herkese iyi gelmiyor beni daha kötü etmiştim mesela sarımsak cesaret işi 🤦‍♀️