Nurhayat92 ilk hamileliğimde su hospital oya hanıma gitmiştim doğum da orada oldu çok memnun kaldım şimdi yine hamileyim ama Su hospitalın fiyatları bizi aştı zamlardan sonra kontrole hayat hastanesi fatih beye gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir doktor ama maalesef doğum için medikalparka geçicem

Nurhayat92 merhaba ben dogum yaptim karatas hastanesi osman celik di doktorum kesinlikle oneririm iyiki ona gitmisim tekrar cocuk dusunursem yada kadin dogum uzerine olan herseysd ona gitmeyi dusunuyorum. Hastane cok iyi degildi ama doktor 10 numara 😊

Nurhayat92 canım 3 hastane tecrübesine dayanarak ilk zamanlar Ata sağlık hastanesi pınar hanıma gidiyordum. Ama ilgisizdi hastanede kalabalıktı. Açıkçası muane ücreti de kan tahlilleri falan derken 500 TL oluyordu. Daha sonra tavsiye üzerine gözde hastanesi Evrim hanıma geçtim en son randevu için aradığımda hastaneden ayrıldığını öğrendim. Buradaki bir arkadaş tavsiyesi ile şuan Karataş Hastanesine gidiyorum oradaki doktorda İrem hanım şuan için memnunun ilgili biri. Fiyat olarakta uygun bana

Nurhayat92
        Bayraklı özel tınaztepe galen hastanesi yeni açılan bir hastane ama başka bir doktora veya hastaneye gitmedim ilk hamileliğim 11 haftalık şuan doktorlarını baya ilgili buluyorum temizde bir hastane o yüzden şimdilik gitmeye devam ediyrm 🤗

Dicle_ merhaba bende osman beye gidiyorum 24. Haftadayim dediginiz gibi cok iyi bir doktor dogum korkum cok var yardimci olacagini dusunuyorum :))

Tugce2405 hic supheniz olmasin bnm zorlu bi hamilelik surecim oldu iyiki dedim tek sey doktrum kizim erken gelmeye kalkti 35 haftada 37 kadr dogumu durdudu aklinzda bi suphe olmasin mukemmel bi doktor

Dicle_ mesela ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryan istesem yapar mi yani o konuda yardimci oluyor mu daha erken diye hic konusamadik :)

Tugce2405 vala ben normal dogum istiyordum normalde ama belimde sknti oldugu icin konustuk sezeryan onerdi bana bi konusmalisiniz ama hangisini onerirse kesin bi bildigi vardir dogrudur 😊

Dicle_ tesekkur ederim saglikla buyutun bebeginizi ne zaman dogum ysptiniz ve ne kadar odeduniz acaba

Sedatskncy Cemil kaymaz nasıl bir doktor? Cem Büyüktosun a gitmeyi düşünüyorum ama sizce hangisi daha iyi

Tugce2405 amin canim insllah sende saglikla sihhatle alirsin kucagina melegini . Bn ekimde dogum yaptim 3750 odedim 3500du 250de fotgrafci icin verdim kasimda zam gelicek diyolardi 4200 olcakti sanirim tam hatirlamiyorum istersen hastaneye gitin zaman bilgi alabilrsin yardimci oluyorlar

Alsancakta Nurettin ersöz inceye gidiyprum. Dogumu medikana da düşünüyoeum. Muayene ücreti 400. Gayet ilgili candan ve sevecen bi doktor

@Mavilotta cem bey için de genelde yorumlar iyi ama şimdi kendim bilmediğimden net bisey diyemiyorum.Ben doktorumdan çok memnunum.Baya ilgili,ultrasonda baya bi inceliyor bebeği aynı zamanda sizede bilgi veriyor,sorduğum sorulara net yanıtlar alabiliyorum.Ayrica numarasınıda veriyor zaten kendisine ulasabiliyosunuz kafaniza takılan bisey olursa ya da bir problem vs.Ben de baya araştırıp gittim Cemil beye sizde internetten bakabilirsiniz.

Nurhayat92 ege yaşama gidiyorum kadir fatih uçar hocama harika biridir 🙏🙈 hem anlayışlı eşini bile bilgilendiriyor herşeyi anlatıyor en ufak ayrıntısına 🙏 ayrıca doğum parasındada yardımcı oluyor yada hastane içinde ne olursa hemen yardımcı oluyor harika ve sakinleştiriyor 20 gibi doğum var ama net değil perşenbe beli olucak 🙈 hata normal arayıp birşey olduğunda sora biliyorsun 😍🙏muhteşem doktor saat kaç olursa olsun hemen senin doğumuna giren bir doktor 😍🙈