Nurhayat92
Bayraklı özel tınaztepe galen hastanesi yeni açılan bir hastane ama başka bir doktora veya hastaneye gitmedim ilk hamileliğim 11 haftalık şuan doktorlarını baya ilgili buluyorum temizde bir hastane o yüzden şimdilik gitmeye devam ediyrm 🤗

Dicle_ merhaba bende osman beye gidiyorum 24. Haftadayim dediginiz gibi cok iyi bir doktor dogum korkum cok var yardimci olacagini dusunuyorum :))

Tugce2405 hic supheniz olmasin bnm zorlu bi hamilelik surecim oldu iyiki dedim tek sey doktrum kizim erken gelmeye kalkti 35 haftada 37 kadr dogumu durdudu aklinzda bi suphe olmasin mukemmel bi doktor

Dicle_ mesela ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryan istesem yapar mi yani o konuda yardimci oluyor mu daha erken diye hic konusamadik :)

Tugce2405 vala ben normal dogum istiyordum normalde ama belimde sknti oldugu icin konustuk sezeryan onerdi bana bi konusmalisiniz ama hangisini onerirse kesin bi bildigi vardir dogrudur 😊

Dicle_ tesekkur ederim saglikla buyutun bebeginizi ne zaman dogum ysptiniz ve ne kadar odeduniz acaba

Sedatskncy Cemil kaymaz nasıl bir doktor? Cem Büyüktosun a gitmeyi düşünüyorum ama sizce hangisi daha iyi

Tugce2405 amin canim insllah sende saglikla sihhatle alirsin kucagina melegini . Bn ekimde dogum yaptim 3750 odedim 3500du 250de fotgrafci icin verdim kasimda zam gelicek diyolardi 4200 olcakti sanirim tam hatirlamiyorum istersen hastaneye gitin zaman bilgi alabilrsin yardimci oluyorlar

Alsancakta Nurettin ersöz inceye gidiyprum. Dogumu medikana da düşünüyoeum. Muayene ücreti 400. Gayet ilgili candan ve sevecen bi doktor

@Mavilotta cem bey için de genelde yorumlar iyi ama şimdi kendim bilmediğimden net bisey diyemiyorum.Ben doktorumdan çok memnunum.Baya ilgili,ultrasonda baya bi inceliyor bebeği aynı zamanda sizede bilgi veriyor,sorduğum sorulara net yanıtlar alabiliyorum.Ayrica numarasınıda veriyor zaten kendisine ulasabiliyosunuz kafaniza takılan bisey olursa ya da bir problem vs.Ben de baya araştırıp gittim Cemil beye sizde internetten bakabilirsiniz.

Nurhayat92 ege yaşama gidiyorum kadir fatih uçar hocama harika biridir 🙏🙈 hem anlayışlı eşini bile bilgilendiriyor herşeyi anlatıyor en ufak ayrıntısına 🙏 ayrıca doğum parasındada yardımcı oluyor yada hastane içinde ne olursa hemen yardımcı oluyor harika ve sakinleştiriyor 20 gibi doğum var ama net değil perşenbe beli olucak 🙈 hata normal arayıp birşey olduğunda sora biliyorsun 😍🙏muhteşem doktor saat kaç olursa olsun hemen senin doğumuna giren bir doktor 😍🙈

Sedatskncy Evet güzel şeyler okudum hakkında. Cem bey sanırım numara vermiyormuş ve çok konuşmuyormuş. Ama riskli gebelik konusunda çok iyi diyorlar. Cemil bey daha iyi bir seçenek gibi duruyor şuan. Peki yoğun oluyor mu randevu bulmakta zorluk yaşıyor musunuz? Bir de şuanda muayene ve doğuma zam geldi mi bilginiz varmı

@Mavilotta Cemil bey iyi bir doktor gerçekten işi konusunda titiz önemli olanda bu zaten.Hayir randevu konusunda hiç sıkıntı yaşamadım rahatca bulabiliyorum.Muayene ücreti 175 tl doğumda şuan 4900 2 gun önce sordum.Ocak ve şubat ayları için büyük ihtimal zam olmaz dedi ama bilemiyorum.Benim doğum baya yaklaştı inşallah son anda olmaz zam falan🙄

Mavisehir de Zekeriya Güner’e gidiyorum cokta memnunum cok ilgili bir doktor. Mesaj attıgım an beni arayarak geri donus yapıyor. Sagolsun canım doktorum 🙏🏻🧿

Nurhayat92 Karataş Hastanesi Ece Hanıma gidiyorum ben. Insallah hu ay içerisinde doğumum olacak. Muayene ücreti 105₺ sanırım normalde ama biz bir isim aracılığı ile 60₺ ye muayene oluyoruz(eger yeni gidecekseniz o isim konusunda size yardımıc olabilirim) doğum ücreti 3400 dü ama zam gelmiş 4200 olmuş dıyorlar henüz konusamadık daha.

Nurhayat92 medical park -hakan sabırli yer yuzune kadin dogum doktoru olmak icin gelmis gibi mukemmel bir dr. Mutlaka tanis derim . Ucretleri bilmiyorum ozel sglik sigortamiz var. Hastane oyle temiz ve sakin ki ben cok cok memnunum.

Özel olarak menemen sada hastanesi gökhan bey gerçekten ilgili ben memnun kaldım. Devlet olarak ta çiğli eğitim araştırma ayşegül hanım oda ilgili bir doktor