Nurhayat92 bayraklıda tınaztepe galen hastanesi var. Özel Karataş, egepol, bayraklı central hospital gibi 3 özelde gezdikten ve muayene olduktan sonra söyleyebilirim ki gerçekten galen hastanesi şahane çok donanımlı yeni tertemiz bir hastane. İlk gittiğim zaman doğumu burda düşünüyorum doğumhane ve hasta odalarını gezmek istiyorum dedim hemen gezdirip bilgilendirdiler. Özel hastaneye para veriyosam eğer devlet hastanesi gibi ilgisiz ve koridorlarının pis olmasını istemem açıkçası çalışan ilgiside çok önemli hamilelikte bazen sabırsız tahammülsüz olabiliyoruz malum hormonlar :)) karabağlarda oturuyorum ama hiç üşenmeden galen e gidiyorum herkese öneririm tertemiz hastane gibi hastane paranla rezil olmuyosun. Doktorum feyza arman çaldır. Çok tatlı ilgili bir doktor tavsiye üzerine gitmiştim beni hiç yanıltıp üzmedi maşallah ilk muayenede özel numarasını verdi istediğin zaman arayıp yazıp sorunu sıkıntını paylaş diye ve cidden ne zaman yazsam arasam kibar ve ilgili bi şekilde cevaplıyor. Doktor ve hastane bakan hamileliğini özel ve kıymetli yaşamak isteyen her hamişe önerimdir :))