123melek peki kaçınca haftadasınız ilk muayenelerinizse oluyor ama son zamanlarsa olmuyor sanırım 🤭

Nurhayat92 canim ben cinarli onur beye gidiyorum. Acikcasi ben memnunum yeni zaman geldi muayene 150 dogum 3500 oldu. Izmirdeki en uygun dogum ucreti olan yerlerden biri. Eskiden ata sagliga gidiyordum memnun kalmadim. Bos bos gidip geliyoduk ne jilo boy söylüyodu ne icimizi rahatlatck bisey dusuk tehlikem vardi ben allah korusun dedikce olcekse ölür sen tutamazsin diyodu. Moralimi daha cok bozuyodu. Birde hic bi sekilde telefon numarasi vermiyor. Onur beye geve 12de bile yazdigim oluyo mutlaka donus yapiyo. Bana gore ilgili bi doktor. Tavsiye ederim

Nurhayat92 Prof Dr Haşmet Mesut Özsoy çok iyi bir hoca Babacan kliniği özkanlarda

13 gün sonra

Nurhayat92 karataş hastanesi aysel zabit doktorum aşırı öneriyorum çok çok iyi bilgili bir doktor ama cok giden var kapısının önü hep kalabalık

Hilalsny onur beye ilk defa geçenlerde gittim çok sıcak kanlı ve pozitif bı doktordu sadece ultrasonu çok kısa tuttu ve yüzünü göstermiyor annesi deyip fotoğraf hiç vermedi sizinde başınıza geldimi hiç böyle bişey onda devam etmek istiyorum ama bu kadar hızlı geçmesi enteresan geldi

Haleluya merhabalar ben de 15 haftalık hamileyim ilk Feyza Hanımla başladım bu yorumu okumak içimi rahatlattı :)) hastane gerçekten tertemiz inşallah sağlıkla doğum yapmak nasip olur bizlere

Bende suan kaldım hastane ve doktorsuz bucaya gidiyodum 32 haftalık olduk cigli den gitmek zor oluyor oraya tek basıma çiğli devleti öneriyolar güzel diye oraya da randevu bulamıyorum napcam bilmiyorum 🤦‍♀️

Melo1071 kac haftaliksiniz acaba ? Ben her gittigimde mutlaka fotograf veriyor. Sadece bir kere vermedi onda da gerçekten poposundan baska yerini gostermedi bizim cimcime bizde gorduk yani :) o yuzden onemsemedik acikcasi :) normalde ultrasonda 5 6 dk civari sürüyor. Olcumleri yapiyor boy kilo ya falan bakiyor suyu plesantasi iyi mi ona bakiyor. Bunlar bitincede kalkiyoz 😂😂 bide gercekten cok sicakkanli ve ilgili bi doktor hic bi sorumu yanitsiz birakmiyor

Merhabalar bende medicana hastanesine gidiyorum doktorum İlkay hanim inanilmaz memnunum hastaneye diyecek bir kelime yok zaten keza doktorum o kadar tatlı ilgili alakali resmen 45 dk suruyo muaynem en ince ayrintisina kadar hersekilde bilgi veriyo doktorum herseyi tek tek anlatir ve numarasinida verdi çok ilgili sürekli iletisim halindeyiz tavsiye ederim siddetle🌸

Esma35 yani şaşırdım açıkcası ben pınar hanıma 5 senedir neredeyse gidiyorum ve tanıyorum ki arkadaşlarımın çoguna tavsiye ettim ve hepsi cok menmun ilgisi olsun alaksı olsun cok tatli bi doktor evrim hanımda aynı sekilde suan çınarlı hastanesinde görev yapıyo ve oda cok iyi bi doktordur ben kontrollerimi onda devam ediyorum mesela ki evrim hanimda karatastan gelme bi doktor yani