Bikaraturuncu 05512604050 bana mesaj atarsan yazayım detayları canım
İZMİRDE OLANLAR!!!
nazlcandrli doğru canım kimse nobetci o doktorla doğum yapiyosun ben suyum geldi mesai saatleri içindeydik Allahtan kendi doktorumla yaptım doğumu 🤗
Mevreee tesekkur ederim canim 💕
nazlcandrli hayırlı doğumlar olsun tatlım💕
brrkkrc direk hastaneyi arayip ogrenebilirsiniz ben guzelyalida oturuyorum bize de aslinda uzak ama Hakan bey torbalida bile olsa giderdim. 12+4 teyiz suan ve o kadar memnunum ki guleryuzunu gectim tecrubesi kültürü yaklasimi ulasilabilirligi mutlaka gidin bir taniyin derim asla baskasina gitmek istemzsiniz.
Benin siogrtam muayene ucretini karsiliyor ama sira beklerken muayene ucreti olarak 275 tl duymustum ne kadar doru bilmiyorum en iyisini hastane soyler.
Mavilotta cemil beyle başladım bende fakat egepol genel olarak çok kalabalık bir hastane ve doktorlar devlet hastanesindekiler kadar yoğun o nedenle anneye karşı rahatlatıcı ilgili alakalı değiller sorduğun kadarını cevaplar fazlasını konuşmaz. Cerrahisinin iyi olduğunu söylüyorlar ona sözüm yok ama alaka çok önemli.Bu nedenle değiştirme kararı aldım
Nagihann12 bende ona yeni gitmeye başladım banada iyi bi doktor gibi geldi ilk doğumumu egepolde gökalp bey yaptırdı acaba gece falan doğum olsa geliyo mu bilginiz var mı
mugecakir_ Ben de egepol den vazgeçip şirinyerde Ahmet Seçkin Önoğlu na gitmeye karar verdim. 250 TL ücreti. Özel muayene. Ayrıntılı yı da kendi yapıyor normal kontrol gibi. Zaten hep ayrıntılı bakıyor. Bence egepol ün de zamla 225 falan olacağını düşünürsek 250 özel muayene gayet mantıklı ve çok memnun kaldım Dr dan. Tecrübeli bir Dr. Doğumu Çınarlı da yapıyormuş
Neseli5 bayraklı galen de şuan 4.400 doğum ücreti sezeryan yada normal doğum 1 gece kalma yatak parası falan anne ve bebeğe yapılan tüm müdahale tetkikler içinde bide hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı var doğumdan önce sonra falan gelip çekiyo odayıda süslüyolar kız yada erkek olmasına göre bence çok makul uygun fiyatlı ne var devlet hastanesi vari bir hastanede 3.000 e doğuracağıma tertemiz ilgili donanımlı bir hastanede bey gibi doğururum :))
Nurhayat92 sigortan varsa 150 tl sigortasız ücreti bilmiyorum
minigim2805 doğum ücreti ne kadar canım sada da
Ozlemyuksel58 canım en son 3500 diyordu çevremdekiler zam yapıldı mı bilmiyorum bende öğreneceğim yakın zamanda o zaman bildiririm 😊
Nurhayat92 önce özel muayenehane de A. Akkoca ya gidiyordum ancak fiyat olarak yüksekti doğumda çok yüksek fiyat istiyordu .ayrıca sgk ua bağlı olmadığından ben ilaç rapor vs sıkıntı yaşıyordum.enerjmizde tutmadı diye düşünüyorum.Can hastanesi Sadık beye gidiyorum şimdi.gayet memnunum, çok enerjik ilgili. doğum orda olacak nasipse.
Haleluya bende bu hastaneye sicak bakmaya basladim cok detayli ve guzel anlatmissin yeni hamileyim qrastiriyorum dogum ucretleri muayne ucretleri nasiill