Nurhayat92 ben de cok arastırırak can hastanesi cenk mustafa güven e gidiyorum ve cok memnunum

Burcu3506 bende hayri beye gidiyorum ama daha 5+4 teyiz siz doğum ücretini sordunuz mu acaba kaç haftalıksınız hamgi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz

Evgenya şirinyerde Ahmet Seçkin Önoğlu na gidiyorum çok memnunum. Özel muayenesine. 250 idi yeni 300 oldu. Çınarlı da doğum yaptırıyor 4500e

Evgenya ben memnun kaldım gayet güzel sorduğum sorulara cevap verdi ultrasonda bilgileri de verdi

Hennademet merabalar ben de karataş hastanesine gidiyorum fiyat konusunda yardımcı olur musunuz bana da

ozgultrkk canım doğumun nasıldı ilk yaptığın ben de Oya hanıma gidiyorum şimdi

Dicle_ merhaba karataş hastanesinde doğum paketinde hastane neler karşılıyor bilginiz var mı acaba oda süsleme bebek bezi maması falan ilk doğduğunda hastane temin ediyor mu?

Mom084 merhaba karataş hastanesinde doğum paketinde hastane neler karşılıyor bilginiz var mı acaba oda süsleme bebek bezi maması falan ilk doğduğunda hastane temin ediyor mu?

Nurhayat92 İzmir Konak Medicana’ya gidiyorum. Doktorum Mustafa Melih Erkan. Hem hastaneden hem de doktorumdan çok memnunum. Riskli bie gebelik geçiriyorum ve doktorum inanılmaz destekçi ve her konuda oldukça başarılı. Doğumumu da aynı hastanede yapacağım.

Gulolduz merhaba bende karataş hastanesine arzu hanıma gidiyorum ilk kez gittim. doğum paketinde hastane neler karşılıyor bilginiz var mı acaba oda süsleme bebek bezi maması falan ilk doğduğunda hastane temin ediyor mu?

es353 Onu tam olarak bilmiyorum bir paket varmı yokmu bu hafta gittiğimde soracağım