İZMİRDE OLANLAR!!!
minigim2805 kaç haftalık oldunuz hala özlem hanıma mi gidiyorsunuz memnun musunuz
Duygulu35 bu dediğiniz için ne kadar ödediniz ve hamile kaldıktan sonra da yapiliyor mu her hastanede geçiyor mu
Hennademet isim konusunda banada yardımcı olur musunuz ben hep arzu hanıma gidiyorum doguma nasipse 2 ay var ama en azından dogum ücretinde indirim yapsalar
AhsenFatma hastane de yeni doğan bakımı yok canım bende o yüzden pek tercih etmedim. Karataşa gidiyorum.
Susamtanem2 34+4 haftalığım hala Özlem hanıma gidiyorum memnunum nasipse doğumum da onunla olacak.
minigim2805 normal mi sezeryan mi düşünüyorsunuz ?
Mevreee bende gökalp beye gidiyorum dogum ucreti nedir
minigim2805 ilk gebelik mıydı doğum şekli ile ilgili konuştunuz mu hiç
Dicle_ canım orada çocuk tedviside yapılıyor mu
Susamtanem2 ilk gebelik canım bu hafta konuşmayı düşünüyorum ama normal doğum gibi gözüküyor bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah. Sen kaç haftalıksın ve hangi hastaneye gidiyorsun ?
minigim2805 benim 12 2. Gebelik ilki de devlette oldu ikinci de kararsızım devletteki Dr dan memnunum ama sırf eşim doğuma girsin foto çekelim diye bı yandan da özele gitsem mi diyorum
Nurhayat92 ben de cok arastırırak can hastanesi cenk mustafa güven e gidiyorum ve cok memnunum
Burcu3506 bende hayri beye gidiyorum ama daha 5+4 teyiz siz doğum ücretini sordunuz mu acaba kaç haftalıksınız hamgi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz
Evgenya şirinyerde Ahmet Seçkin Önoğlu na gidiyorum çok memnunum. Özel muayenesine. 250 idi yeni 300 oldu. Çınarlı da doğum yaptırıyor 4500e
Nurhayat92 Çınarlı hastanesi onur bey
Hennademet merabalar ben de karataş hastanesine gidiyorum fiyat konusunda yardımcı olur musunuz bana da