Hennademet neyse tesekkur ederim yine de az kaldı zaten
İZMİRDE OLANLAR!!!
Mevreee canim cem beyin dogum icin verdigi bir fiyat varmi acaba
gulbahar0505 yani egepolde doğum yaptım canım zaten cem beyde dışarı gidiyomu bilmiyorum 4900 ödedik
Nurhayat92 karataş hastanesi aysel zabit doktorum aşırı öneriyorum çok çok iyi bilgili bir doktor ama cok giden var kapısının önü hep kalabalık
Haleluya merhabalar ben de 15 haftalık hamileyim ilk Feyza Hanımla başladım bu yorumu okumak içimi rahatlattı :)) hastane gerçekten tertemiz inşallah sağlıkla doğum yapmak nasip olur bizlere
Bende suan kaldım hastane ve doktorsuz bucaya gidiyodum 32 haftalık olduk cigli den gitmek zor oluyor oraya tek basıma çiğli devleti öneriyolar güzel diye oraya da randevu bulamıyorum napcam bilmiyorum 🤦♀️
Melo1071 kac haftaliksiniz acaba ? Ben her gittigimde mutlaka fotograf veriyor. Sadece bir kere vermedi onda da gerçekten poposundan baska yerini gostermedi bizim cimcime bizde gorduk yani :) o yuzden onemsemedik acikcasi :) normalde ultrasonda 5 6 dk civari sürüyor. Olcumleri yapiyor boy kilo ya falan bakiyor suyu plesantasi iyi mi ona bakiyor. Bunlar bitincede kalkiyoz 😂😂 bide gercekten cok sicakkanli ve ilgili bi doktor hic bi sorumu yanitsiz birakmiyor
Hennademet ben yeni gidicem yardımcı olur musun canım?
Merhabalar bende medicana hastanesine gidiyorum doktorum İlkay hanim inanilmaz memnunum hastaneye diyecek bir kelime yok zaten keza doktorum o kadar tatlı ilgili alakali resmen 45 dk suruyo muaynem en ince ayrintisina kadar hersekilde bilgi veriyo doktorum herseyi tek tek anlatir ve numarasinida verdi çok ilgili sürekli iletisim halindeyiz tavsiye ederim siddetle🌸
Esma35 yani şaşırdım açıkcası ben pınar hanıma 5 senedir neredeyse gidiyorum ve tanıyorum ki arkadaşlarımın çoguna tavsiye ettim ve hepsi cok menmun ilgisi olsun alaksı olsun cok tatli bi doktor evrim hanımda aynı sekilde suan çınarlı hastanesinde görev yapıyo ve oda cok iyi bi doktordur ben kontrollerimi onda devam ediyorum mesela ki evrim hanimda karatastan gelme bi doktor yani
Hilalsny 29 haftaligim ilk defa gidisimdi ama baya yoğun bı gundu anladığım kadarıyla bitek ben değil her hasta çok hızlı çıktı içerden 31.haftada tekrar gidicem inşallah bu defa biraz daha uzun bakar onun dışında ilgili ve güleryüzlüydü bı aksilik olmazsa onur beyde devam etmek istiyorum artık sağsalim alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah ☺️
Nurhayat92 Can Hastanesi’ne gidiyorum. Doktorumda Cenk bey. Gayette memnunum. Doğumda orada olucak inşallah 🥰🤲🏻
Gazi hastanesi ayşen hanıma gidiyorum hem doktorum hem ebe ve hemşireler çok ilgili ayrıca doktor öyle para meraklısı da değil gerektiğinde devlet hastanesindeki arkadaşlarına yonlendiriyo beni kalp ekosu için devlet hastanesinde bi arkadasina yönlendirmisti baya ilgiliydi
Nurhayat92 Atasağlık Meltem Hanım a gidiyorum ilk öğrendiğimden beri çok ilgili bir doktor hiç problem yaşamadım kendisiyle benim soru sormama gerek kalmadan her kontrolde herşeyi tek tek anlatıyor 30.haftadayız muayene ücreti 115 TL belirli testler var ama hiç bi zaman afaki ücretler ödemedim tavsiye ederim
Melo1071 bende onur beye 12. Haftamda gectim gittigim doktorun ilgisizliginden ve hos olmayan tavirlarindan dolayi tavsiye üstüne su an 33 hafta olmak uzere :) 32+4 allah nasip ederse dogumu onur beyle yapicam :) tek korkum bi kac yazi okudum sezeryann yanlisi sezeryana yonlendiriyo diye ama bakalim nasip artik :) sayfasinda da bir suru normal dogum var acikcasi :) gece gündüz demeden her soruna cevap veriyor mutlaka. Telefonu hep acik. Kafana takilan herseyi sorabilirsin güzellikle yanıtlıyor. Allahim hepimizin bebisink sag salim kucağımiza versin inşallah :)
fulakinci yakın zamanda gittiniz mi zam gelmiş diyorlar muayene 215 olmuş doğru mu ?