ozgultrkk canım doğumun nasıldı ilk yaptığın ben de Oya hanıma gidiyorum şimdi

Dicle_ merhaba karataş hastanesinde doğum paketinde hastane neler karşılıyor bilginiz var mı acaba oda süsleme bebek bezi maması falan ilk doğduğunda hastane temin ediyor mu?

Mom084 merhaba karataş hastanesinde doğum paketinde hastane neler karşılıyor bilginiz var mı acaba oda süsleme bebek bezi maması falan ilk doğduğunda hastane temin ediyor mu?

Nurhayat92 İzmir Konak Medicana’ya gidiyorum. Doktorum Mustafa Melih Erkan. Hem hastaneden hem de doktorumdan çok memnunum. Riskli bie gebelik geçiriyorum ve doktorum inanılmaz destekçi ve her konuda oldukça başarılı. Doğumumu da aynı hastanede yapacağım.

Gulolduz merhaba bende karataş hastanesine arzu hanıma gidiyorum ilk kez gittim. doğum paketinde hastane neler karşılıyor bilginiz var mı acaba oda süsleme bebek bezi maması falan ilk doğduğunda hastane temin ediyor mu?

es353 Onu tam olarak bilmiyorum bir paket varmı yokmu bu hafta gittiğimde soracağım

Emineuysal22 Bebek yaklaşık 7 haftadır baş aşağı ve doğum kanalında. Bir önceki sezeryanımdan kaynaklı sorunlara ek olarak, 2.bebeğimin böyle olması düzenli takip gerektiriyor. Doktorum ilk günden beri tüm detayları takip ediyor, herşeye kendi yanıt veriyor ve süreç açısından beni çok rahatlatıyor.

es353 valla hiç bir bilgim yok bu konuda, 10 gün sonra kontrolüm var sorarım
            Siz öğrenirseniz siz yazın lütfen

Nalcakar sigortam karsılamıstı canım fiyat bilmiyorum extra ücret ödemedim ama radyolojiye yönlendirmisti

2 yıl sonra

Urla’da yasiyorum, Urla Devlet Hastanesi’nden memnunum. Ancak Devrim Özgür Kuplay adlı doktoru kesinlikle önermiyorum. Smeer almak için uyarmadan hızla canımı yakarak işlem yapıp sonra da kastığın için oldu diye konuşan garip biri. 40 yaşı aştım, haliyle birçok kez bu işlemleri yaptırdım. Hiç böyle bir yaklaşım görmedim. İlk deda bu denli canımı yakıp bir rahatsızlık duymayan bir doktor gördüm.