• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Esila1Rabia2 bende gittim sistemi bile açmamışlar rezalet bir durum zaten alsanız dahi en az 2 ay sonraya alırsınız ..

Mrscelebi Referans Hastanesine gidiyorum doktorum Ercan Ciğerli yarın kontrolüm var bakalım büyük ihtimalle kendi yönlendirecek

Zeyno28 vefatı hiç tavsiye etmiyorum canım gitmemelisin bence bir ablamiz oraya gidiyordu dilber hanıma tüm tahlillerinin temiz olduğu söylendi ama doğum yaptığında çocuğun kalbi delik ve böbrekleri de sıkıntı olduğu çıktı

cgelmas Benim doktorum kendisine yönlendirdi işinde çok bilgili tek tek anlatıyor ve 15 dk da bakıyor diğer perinatoloji uzmanları yarım saat 40 dk bakıyormuş ama bizimki çabuk bitti memnun da kalmıştık. Fiyat bilgisi olarak 1 ay önce gittim şuan ki fiyat için bilgim yok ama arayıp öğrenebilirsiniz 🙋🏼‍♀️

Songul09 kontrolüm yarın bakalım doktorum mutlaka yönlendirecektir bir doktora

Hzl sonomarda yaptırdım Zafer beye. Kendi doktorumun tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım fiyat da 300 TL

hllglck evet özel muayeneye gırıyor cd degıl fakat bebegın herseyını 4 boyutlu renklı ultrason resmi verıyolar

Tubasahra ben 18 haftanın içinde aradım 21+5e randevu aldım yani arayıp şu tarihe randevu istiyorum demen lazım ben ilk sadece randevu istiyorum dedim tamam size SMS atıcaz dedi uygun olmadığım bi tarihe verdi tekrar arayıp tarih belirterek randevu istedim şimdiden de alabilirsin yada 19 haftalık olunca falan da alabilirsin

Nazlikcr geçmiş mi dedi? Saçmalamış bence 24e kadar yapılıyor şuanda yapılabilir hatta bebeğinin yüzünü falan daha net görürsün

Heyy Diyarbakırdaki arkadaşlar neredesiniz? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 😊

İstanbul/ Kadıköy Doç.Dr. Zeki Şahinoğlu 480 liray özel muayeneye. Muhteşem bir doktor tecrübesi muazzam.

Hzl Yıldırım Doruk Kemal Köroğlu’ya gidiyorum bende muayene ücreti 140 detaylı 350 TL aşırı memnunum zaten randevu bulana kadar 3 aylık olduk öyle dolu oluyor genelde çok çok tavsiye ederim henüz doktor belirlemediyseniz eğer

Veneziaa hangi doktora gittiniz acaba ? Renkli olarak mı baktı birde onu merak ettim ☺️

HappyMom ankara 100.yil hastanesi 500tl detayli ultrason muayne 215tl yanlis hatirlamiyorsam ama cok memnun kaldm yarim saat 45 dk bakiyor sormadn anlatiyor eksik bisey varsa bekliyor gt gez ye ic gel diyor fevkalade