Kural35 hangi doktor acaba ? Ya da hastane
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Esila1Rabia2 bende gittim sistemi bile açmamışlar rezalet bir durum zaten alsanız dahi en az 2 ay sonraya alırsınız ..
gulce123 SSK ya mı acaba
Derenannecik45 doktorun adini bilmiyorum erkek dr.du kahramanlarda alsancak mr. Die geciyo
Mrscelebi Referans Hastanesine gidiyorum doktorum Ercan Ciğerli yarın kontrolüm var bakalım büyük ihtimalle kendi yönlendirecek
cgelmas Benim doktorum kendisine yönlendirdi işinde çok bilgili tek tek anlatıyor ve 15 dk da bakıyor diğer perinatoloji uzmanları yarım saat 40 dk bakıyormuş ama bizimki çabuk bitti memnun da kalmıştık. Fiyat bilgisi olarak 1 ay önce gittim şuan ki fiyat için bilgim yok ama arayıp öğrenebilirsiniz 🙋🏼♀️
Songul09 kontrolüm yarın bakalım doktorum mutlaka yönlendirecektir bir doktora
Hzl sonomarda yaptırdım Zafer beye. Kendi doktorumun tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım fiyat da 300 TL
hllglck evet özel muayeneye gırıyor cd degıl fakat bebegın herseyını 4 boyutlu renklı ultrason resmi verıyolar
Tubasahra ben 18 haftanın içinde aradım 21+5e randevu aldım yani arayıp şu tarihe randevu istiyorum demen lazım ben ilk sadece randevu istiyorum dedim tamam size SMS atıcaz dedi uygun olmadığım bi tarihe verdi tekrar arayıp tarih belirterek randevu istedim şimdiden de alabilirsin yada 19 haftalık olunca falan da alabilirsin
Heyy Diyarbakırdaki arkadaşlar neredesiniz? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 😊
rabiabzdmr hangi doktora gidiyorsunuz?
İstanbul/ Kadıköy Doç.Dr. Zeki Şahinoğlu 480 liray özel muayeneye. Muhteşem bir doktor tecrübesi muazzam.