• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Gulcin07 Konyaaltında Gökay Plazanın içinde özel muayenehanesi var internette iletişim bilgileri var cnm arayıp bilgi alabilirsin 😊

EdaCihan Kesinlikle Prof. Dr Mehmet Şimşek’i öneririm Konyaaltında Gökay Plazanın içinde özel muayenehanesi var kendisi perinatolog nakitte 400 tl ye yardımcı oluyor pandemi döneminden dolayı ama kartla olursa 500 tl kendisi benim düzenli olarak gittiğim doktorum aynı zamanda o yüzden gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum pişman olmazsınız

HappyMom
Merhabaa;)
Aydın’da Efeler’de Özel bir klinik ve ücret 660tl ilgililer baya tavsiye ederim👍🏼😌

Mrscelebi detaylı ultrason cihazını bilmiyorum Bugün doktorum hastanede yapıldığını ama fotoğraf ya da cd verilmediğini söyledi. Foto , cd için Denizli’de bir doktora yönlendirdi Bende oraya kadar gitmek istemiyorum coronadan dolayı ne yapacam bilmiyorum 🤦🏼‍♀️

HappyMom 🤰🏻Bunu yaptırmak çok önemli Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bilgi konusunda çok pahalı bunu yaptıranakadar bebegimin eksiklerini alırım dha iyi

Sineemm kontrole vegaya gitmiyorum normalde reyapta bahar hanımdayım ayrıntılı ultrason için sadece vega ya gideceğim. Vegadan hoşlanmıyorum ayrıca ilgi alaka çok iyi değil ama mecbur kaldım biraz

selimayaz Canım ben geçen sene Ali hocaya yaptırmıştımçok memnundum 150 TL vermiştik bu sene 290 mı olmuş

HappyMom İstanbul kartal
        Özel Vera hastanesi 350 TL yarın yaptiricaz 💕🤲🏻🙈

Tubiiko olmaz inşallah. Doktor ile görüş canım o seni mutlaka yönlendirir

Eskişehir Osman Gazi üniversitesi prof dr turgay Şenere giden var mı arkadaşlar?