4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
EdaCihan Kesinlikle Prof. Dr Mehmet Şimşek’i öneririm Konyaaltında Gökay Plazanın içinde özel muayenehanesi var kendisi perinatolog nakitte 400 tl ye yardımcı oluyor pandemi döneminden dolayı ama kartla olursa 500 tl kendisi benim düzenli olarak gittiğim doktorum aynı zamanda o yüzden gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum pişman olmazsınız
HappyMom
Merhabaa;)
Aydın’da Efeler’de Özel bir klinik ve ücret 660tl ilgililer baya tavsiye ederim👍🏼😌
Mrscelebi detaylı ultrason cihazını bilmiyorum Bugün doktorum hastanede yapıldığını ama fotoğraf ya da cd verilmediğini söyledi. Foto , cd için Denizli’de bir doktora yönlendirdi Bende oraya kadar gitmek istemiyorum coronadan dolayı ne yapacam bilmiyorum 🤦🏼♀️
Kural35 Çok teşekkür ederim
Kocaelide gülseren yücesoya giden var mı kızlar
B23885 ismi nedir acaba
selimayaz Canım ben geçen sene Ali hocaya yaptırmıştımçok memnundum 150 TL vermiştik bu sene 290 mı olmuş
HappyMom Bursa yildirim Doruk hastanesi 350 tl detayli ultrason doktordan memnundum ismini hatirlamiyorum ama soyadi kuzuydu 😇
Gd1992 çok uygunmuş 😁😁
Tubiiko olmaz inşallah. Doktor ile görüş canım o seni mutlaka yönlendirir
OrkideAksan neden pişman oldunuz ben ona sıra almıştım ayın 28ine 🙄
Eskişehir Osman Gazi üniversitesi prof dr turgay Şenere giden var mı arkadaşlar?
SeldaSngl anladım bende izmire de düşünüyorum ama bakalım doktorumuz ne diycek kaç haftalıksınız