• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Tuba59 ama kendisi perinatoloji doktoru değilmiş aramıştım çekiyomuş ama eğer bebekte bişey görürse kendisi de perinatoloji doktoruna yönlendiriyomuş boşuna gelme demişti direk kadın 😂

merve0128 başarı hastanesinden memnun musunuz ? Hangi dr gidiyorsunuz orda acaba memnun olduğunuz bi dr varsa bende gitmek istiyorum evime çok yakın

Aysegulozenc benim doktorum da 3 sene öncesine kadar beylikdüzü kolandaydı. Şimdi yine beylikdüzünde özel kliniği var Nihan Tosun. Arzu hanım yeğenimin doğumunu yapmıştı şuan 9 yaşında demek 😊

Tekirdag corluda ozel vega hastanesinde 9 ekime randevu aldim detayli icin. Perinatalg docnt dr . Mehmet soy ismini duyamamistm bilen giden varsa yorum yapabilirmi ?

Hzl Hayat Hastanesinde Doktorum Hilal Hanım ama ultrasona Fatma Hanım bakıyor ☺️

Muksezen 26 sında bende gidecem inşallah aynı doktora memnun kalmışsınız iyi oldu benim için teşekkür ederim 😊

Batman’da Kemal Coşkunun yanına giden var mı

Nazlicann1993 benim sağlıklı oğluma down sendromlu teşhisi koydu giden başka bir arkadaşıma da aynı şeyi söyleyip DNA analiz testine yönlendirdi.