• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

tazegebee hastane değil doktorun kendi muayenehanesi var Pendik de Halil mesut 390dı belki zam gelmiştir

4 gün sonra
14 gün sonra

HappyMom
Eskişehir
radyolog ahmet uysal
gürlife hastanesi 300 tl
çok ilgiliydi ve ayrıntılı tek tek anlattı.

(turgay şener e gittim ilk olarak 400 tl kesinlikle tavsiye etmiyorum)

HappyMom

13 gün sonra

SeldaSngl ben aydindayim 19+4 haftligm adüye gittim 6 aylık olmadan çekim sırası vermiyormus normal 130 TL vererek yarn cekilicm inşallah

B23885 merhaba ümraniyede nerede yaptırdınız bende yaptırmak gerekiyor ümraniyede oturuyorum yer bakıyorum?

Eayh merhaba ümraniye nerede gidiceksiniz bende gidicem yer bakıyorum ümraniyede yardımcı olabilirmisisniz?

• Eayh bunu yanıtladı.

Tgcckir
    doc.dr erbil cakar

Ümraniye santralde yeri cok iyi bi doktor herseyi detaylica söyler gösterir santral is merkezi icerisinde doktoru arastir cnm forumda hic memnun olmayan biri bulamazsin hatta gidersdn selamımı söyle daha da güzel ilgilenir ☺️ prematüre dogum yapan simdi yine hamile esra diye hastaniz varmis o yonlendirdi diyebilirsin ilk oglumda kendisini tanıdım bilgili ve ilgili bir doktor

Tgcckir

Klinik numarasi cnm ara bilgi al istersen 0216 316 43 43

Tutkudamar evet cd ve fotoğraf veriyorlar 3 adet Avicenna umut hastanesinde yaptrdm

Diyarbakırla ilgili fikri olan var mı?

5 gün sonra

Bende çektiricem ama kendi hastaneden 750 tl istedi ümreaniye de oturuyorum Çamlıca Medipol. Afiyet 450 dedi fakat radyoloji çekiyormus kararsız kaldım o yüzden.

8 gün sonra

Koşuyolu Medipol Hakan Şefik Apaydın’a gideceğim. Kendi doktorum onu önerdi iyi bir perinotolog olduğunu söyledi. Ücret 825 TL. Ayrıca muayene ücreti yok.