4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Ankara Orta Doğu Hastanesi detaylı ultrason 600 TL Ferda Hanımı tercih ettik ve çok memnun kaldık 🤗
MinelinAnnesi amin inşallah cümlemiz ♥️ tekrar teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Milkyol merhaba benim gebelik değilde doğumda risk oluyo acaba riskli doğum yaptırıyomu zaman yaklaştıka karkularım çoğalıyo
HappyMom İstanbul/ Kadıköy Sanomed Görüntüleme Merkezi 275 TL ücreti. Yaptırdım çokta memnun kaldım. Doktor hanımefendi çok ilgiliydi anlamayacağım şeyleri bile söyledi sonra açıkladı normal , şöyle böyle diye. Bütün fotoğrafları verdi çıktı olarak, CD şeklinde de. Çok memnun kaldım. Zaten doktorumuz önermişti özellikle orayı.
HappyMom merhaba ben İstanbul cerrahpaşa da yaptırdım 290 tl aldılar profesör bir doktor baktı Ali benian çok memnun kaldım içim rahat etti gerçekten tavsiye ederim 🥰
Aynurka nerede bu hastane
Kural35 numarayi alayim ozamn arayip bilgi alayim o şekilde
Yelizidris sadece riskli gebeliklere bakiyor diye biliyorum. Yani dogum icin de gorusebilirsiniz bence.
EdaCihan Kesinlikle Prof. Dr Mehmet Şimşek’i öneririm Konyaaltında Gökay Plazanın içinde özel muayenehanesi var kendisi perinatolog nakitte 400 tl ye yardımcı oluyor pandemi döneminden dolayı ama kartla olursa 500 tl kendisi benim düzenli olarak gittiğim doktorum aynı zamanda o yüzden gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum pişman olmazsınız
HappyMom
Merhabaa;)
Aydın’da Efeler’de Özel bir klinik ve ücret 660tl ilgililer baya tavsiye ederim👍🏼😌
Mrscelebi detaylı ultrason cihazını bilmiyorum Bugün doktorum hastanede yapıldığını ama fotoğraf ya da cd verilmediğini söyledi. Foto , cd için Denizli’de bir doktora yönlendirdi Bende oraya kadar gitmek istemiyorum coronadan dolayı ne yapacam bilmiyorum 🤦🏼♀️
Kural35 Çok teşekkür ederim
Kocaelide gülseren yücesoya giden var mı kızlar