• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

hllglck evet özel muayeneye gırıyor cd degıl fakat bebegın herseyını 4 boyutlu renklı ultrason resmi verıyolar

Tubasahra ben 18 haftanın içinde aradım 21+5e randevu aldım yani arayıp şu tarihe randevu istiyorum demen lazım ben ilk sadece randevu istiyorum dedim tamam size SMS atıcaz dedi uygun olmadığım bi tarihe verdi tekrar arayıp tarih belirterek randevu istedim şimdiden de alabilirsin yada 19 haftalık olunca falan da alabilirsin

Nazlikcr geçmiş mi dedi? Saçmalamış bence 24e kadar yapılıyor şuanda yapılabilir hatta bebeğinin yüzünü falan daha net görürsün

Heyy Diyarbakırdaki arkadaşlar neredesiniz? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 😊

İstanbul/ Kadıköy Doç.Dr. Zeki Şahinoğlu 480 liray özel muayeneye. Muhteşem bir doktor tecrübesi muazzam.

Hzl Yıldırım Doruk Kemal Köroğlu’ya gidiyorum bende muayene ücreti 140 detaylı 350 TL aşırı memnunum zaten randevu bulana kadar 3 aylık olduk öyle dolu oluyor genelde çok çok tavsiye ederim henüz doktor belirlemediyseniz eğer

Veneziaa hangi doktora gittiniz acaba ? Renkli olarak mı baktı birde onu merak ettim ☺️

HappyMom ankara 100.yil hastanesi 500tl detayli ultrason muayne 215tl yanlis hatirlamiyorsam ama cok memnun kaldm yarim saat 45 dk bakiyor sormadn anlatiyor eksik bisey varsa bekliyor gt gez ye ic gel diyor fevkalade

gulce123 memnun kaldınız mı acaba randevuyu hemen verıyorlar mı ? ? Yüz resim verdıler mi ve eşinizi aldılar mı ?

Bağdat caddesinde doç.dr Zeki Şahinoğlu na gittim 2 hafta önce çok memnun kaldık işinin ehli. CD ,resim,rapor veriyor,yanınızda bir kişiyide içeriye alıyor.biz çok memnun kaldık teker teker herşeyi çok Güzel şekilde açıkladı.fiyat 480 tl.

Gd1992 ne zaman gittiniz ? Ben bugün gittim kredi kartına 750 TL ödedim

Benimo ben çok memnun kalmadım Ebru Tarımdan. Kendi hastası olmadığım için mi bilemiyorum çok ilgilenmedi gibi. 30 dakika sürdü. 750 lira ödedim. Detaylı ultrason haricinde birşeye cevap vermedi. Video CD alamadık vermediler pandemi dolayısıyla verilmiyormuş. Tavsiye etmiyorum.

Gd1992 ben çok memnun kalmadım Ebru Tarımdan. Kendi hastası olmadığım için mi bilemiyorum çok ilgilenmedi gibi. 30 dakika sürdü. 750 lira ödedim. Detaylı ultrason haricinde birşeye cevap vermedi. Video CD alamadık vermediler pandemi dolayısıyla verilmiyormuş. Tavsiye etmiyorum.

eccmmnr kadın doğum olarak Güler yıldız ilk kontrollerim ve doğumumda onda olmuştu yine ona gidiyorum fakat detaylı için doktoru soruyorsanız adını tam hatırlamıyorum radyoloji bölümüne Güler hanım yönlendirmişti öylelikle gittim oda kadın doktor zaten tavsiye ederim ikisinide

NeslihaN34 evet zaten randevu alamıyorsunuz diye biliyorum en azından burada öyle kocaelindeyim ben direk gidip yüz yüze alıyorsunuz

Meno-33 Kesinlikle Prof. Dr Mehmet Şimşek’i öneririm özel muayenehanesi var kendisi perinatolog nakitte 400 tl ye yardımcı oluyor pandemi döneminden dolayı ama kartla olursa 500 tl kendisi benim düzenli olarak gittiğim doktorum aynı zamanda o yüzden gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum pişman olmazsınız.

91ARIN91ASK ssk mi bilmiorum armoniparkin yanında hemen 02126011367 numarası bu bilgi alin her yerde şubesi var avcılar kucukcekmece falan