hllglck evet özel muayeneye gırıyor cd degıl fakat bebegın herseyını 4 boyutlu renklı ultrason resmi verıyolar
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Tubasahra ben 18 haftanın içinde aradım 21+5e randevu aldım yani arayıp şu tarihe randevu istiyorum demen lazım ben ilk sadece randevu istiyorum dedim tamam size SMS atıcaz dedi uygun olmadığım bi tarihe verdi tekrar arayıp tarih belirterek randevu istedim şimdiden de alabilirsin yada 19 haftalık olunca falan da alabilirsin
Heyy Diyarbakırdaki arkadaşlar neredesiniz? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 😊
rabiabzdmr hangi doktora gidiyorsunuz?
İstanbul/ Kadıköy Doç.Dr. Zeki Şahinoğlu 480 liray özel muayeneye. Muhteşem bir doktor tecrübesi muazzam.
Istanbul Umraniye
Ozel muayene
280tl
Cok memnun kaldim
Bağdat caddesinde doç.dr Zeki Şahinoğlu na gittim 2 hafta önce çok memnun kaldık işinin ehli. CD ,resim,rapor veriyor,yanınızda bir kişiyide içeriye alıyor.biz çok memnun kaldık teker teker herşeyi çok Güzel şekilde açıkladı.fiyat 480 tl.
Aysegulylmz memnun kaldınız mı acaba
eccmmnr kadın doğum olarak Güler yıldız ilk kontrollerim ve doğumumda onda olmuştu yine ona gidiyorum fakat detaylı için doktoru soruyorsanız adını tam hatırlamıyorum radyoloji bölümüne Güler hanım yönlendirmişti öylelikle gittim oda kadın doktor zaten tavsiye ederim ikisinide
NeslihaN34 evet zaten randevu alamıyorsunuz diye biliyorum en azından burada öyle kocaelindeyim ben direk gidip yüz yüze alıyorsunuz
Meno-33 Kesinlikle Prof. Dr Mehmet Şimşek’i öneririm özel muayenehanesi var kendisi perinatolog nakitte 400 tl ye yardımcı oluyor pandemi döneminden dolayı ama kartla olursa 500 tl kendisi benim düzenli olarak gittiğim doktorum aynı zamanda o yüzden gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum pişman olmazsınız.
91ARIN91ASK ssk mi bilmiorum armoniparkin yanında hemen 02126011367 numarası bu bilgi alin her yerde şubesi var avcılar kucukcekmece falan