Anadolu yakasında güvenilir bir doktor bilen var mı ?
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Bulutmom
Sigorta anlaşması yok hastanenin…
Normal ücreti;500
Bizim banka anlaşması:250
Genel Fiyatları; Normal:12.500
Sezeryan; 15.500 demişlerdi. Tabi özel sağlıkta filan paket olarak değişiyormuş.
Bizim anlaşma gereği fiyat değiştirdiği için.
Ocakta 15 haftalık düşüğüm oldu… o gece Dr.dan hasta çalışanı hanım efendiye kadar gerçekten çok ilgililer, evet o kadar para alıyorlar ama gerçekten işlerinde çok iyiler. Ben yine aynı dr.larıma devam ediyorum.
91ARIN91ASK merhabalar ssk bahsi falan açılmadı herkese öyle sanırım
HappyMom Ben samsun kadın doğum yani devlet hastanesinde girdim hicbir ücretde vermedim özelde zaten en az 400 tl hem benim doktorumda o hastanede zaten covid 19dan dolayı devlet Daha iyi cunki herkez özel le akın ediyo fazlada tekbir almiyo
Hozeker Zeynep Özlem kılıç gidiyoruz ama detaylı farkı bir doktor yapıyor
Pendik medikal parkta 650 TL fiyat randevu aldım. Prof. Dr. Ercüment Müngen yapacakmış. Daha önce kendisine yaptıran oldu mu acaba? Nasıl bir Dr
HappyMom İstanbul / Başarı hastanesi perinatolog tarafından yapılacak 500 lira 3 ekimde yaptırıcam
HappyMom davalık yaptırmadım ama gittiğim özel hastanede 250 TL .devlette bedava.devlette yaptırmak istiyorum.
merve0128 benim de ekimde kaç haftalıksın
Minikbebek123 16+3 teyim canım sen
Tubask çok teşekkür ederim SSK geçmiyormuş zaten 370₺ dedi
Neslihankk kesinlikle katılıyorum düşünmeden gitmelisiniz
Deletedmom54 Anladim bende aradım randevu aldim cok tesekkur ederim .
HappyMom canakkkalede olan bilgisi yokmu ya 😔
Tubask Sefaköyde nerede?
merve0128 16+1 ben de 😂
Antalya’da olan yok mu acaba ??
GSOZLEM16 Benim doktorum Gonul hanım ama detayli için Engin beye yollendirdi beni detaylı o bakıyormuş uzmanmis o konuda gerçekten de öyle biriymiş tavsiye ederim