• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

kplmn anlatıyor evet tek tek bakıyor ve yorum yapıyor. Memnun kaldım evet ☺️

IincciI hala o fiyat mı geçerli? Nasıl peki yaklaşımı vs? 1 ay sonra ben de gideceğim

Fethiye/ lokman hekim esnaf hastanesi muayene 500 TL perşembe günü gidicem nasıl hiç bir fikrim yok 🤗

Ozgglt_ evet memnun kaldim sanırım yarim saatten fazla sürdü cd ve renkli ultrason kağıdı verdi

Zafsim yok canım zorunlu degıl sana kalmıs ama ıyı bişey. Vatanda 650 lira. Bn diğer yerleri de aradım fıyat aldım biraz daha düşük yerler var ama buraya gelen ozellıkle perinatolog uzman yanı. Diğer yerlerde normal kadın dogum doktorlarımız yapıyor dendi o yuzden vatanda yaptrmaya karar verdım.

Gizem59 bnm kı de tam 22+3 e denk gelıyor bir haftada önden gıdıyor cocuk zaten. Ucu ucuna ancak yetısıyor yanı. 20-24 arası yapılıyor ya. İrmette ne kadar sordunuz mu

Kocaeli alikahya da yaptıran var mı

Antalya da olan yok mu 🤗 önerisi olan

Aysegulylmz bende ankaradayım araştırıyorum şuanda sadece ayrıntılı ultrason için 300 TL demi ekstra bi ücreti var mı ?

Aydın özel medinova hastanesi 360 TL yaptırdık bizde gayet güzel incelediler memnun kaldık 😊

Ben aytül çorbacıoğlunda yaptırdım bebeklerim ikiz 850 tl ödedim ve aytül hocadan hiç memnun kalmadım kendisi empatiden uzak ve agresif bir doktor gerçi yorumum hemen silinecektir ama yinede yazmak istedim 🤷🏻‍♀️

Gs-01-03-2020 güzeldi bugün yaptırdım 23 haftalık olmuş hiç bi sorun sıkıntı çıkmadı 15 dakkaki kadar bişey sürüyor pandemiden dolayı sadece anneyi odaya alıyolar eşiniz fln almıyolar 290 tl verdim

Ebrugur123 saat 12ye kadar gidip kayit actirabilirsin canim bazen 13 e kadar kayit aciyolarmis bazen de 12 ye kadar

Ümraniye’de nereler, ne kadara yapıyor acaba, bilgisi olan var mı?

Gizem59 yaklaşık 45 dk inceledi. Herşeyi tek tek anlattı. Ben nette çok araştırdım baktım herkes olumsuz yorum yapmıştı.korkarak gittim ama benim bütün sorularımı yanıtladı.

HappyMom Kavacık özel medistate hastanesine gidiyorum. 22. Haftamıza randevu aldık. 650 TL ödedik. Özel sağlık sigortamın geçmediğini söylediler 🤷🏼‍♀️ Sağlıkla gelsin tüm bebekler❤️🙏🏼

zeyzey95 Teşekkür ederim peki hemen randevu veriyor mu şuan 17. Haftaya giremk üzereyim erkenden almam mi gerekiyor çok soru sordum kusura bakmayın. ☺️☺️