• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Eayh ahahaha😂😂biz baya doktor değiştirdik ve bende vatandaşla muhatap olduğum icin pek suratla ilgilenmiyorum 🙈 Allah herkese sağlıklı dogum nasip etsin ya

Htcklygt erbil hocanin kullandığı ultr. Cihazı nasildi canim?son teknoloji mi bide sen görebildin mi bebeğin hareketlerini falan bi ekranda

Yncaa benimde 1 hafta sonra detaylı ultrasonum var arayıp sorduğumda ücreti 300tl dediler siz ne zaman yaptırdınız acaba

1cansu son teknoloji mi bilmemde normal standart doktor cihazlarindan daha iyi bebek pozisyonunu iyiyse görebiliyorsunuz onunuzde kocaman ekran var zaten herseyi detaylica soyluyor size ben gittim cevap verim dedim

Arkadaşlar yunus emre tıp merkezinde(ist.avrupa yakası-bağcılar) detaylı ultrason fiyatı 288 tl ben orada yaptırıcam.ikili testimi de orda yaptırmıştım çok memnun kaldım ultrasonları iyidi.

1cansu aynen güzel normal ultrason lardan daha iyi tabi görebiliyor sunuz tek tek işaretleyip gösteriyor zaten doktor bey

Damla2834 hangi devlet hastanesinde yaptrdınız acaba birde bütün devlet hastaneleri ultrason çıktısı vermiyor galiba 🙄

Tubask vera tıp merkezini diyosunuz siz nasıldı peki memnun kaldınız mu cd fotoğraf veriyorlar mı cihazları iyi miydi acaba

Sevgi62 sadi konuktan memnun kaldınız mı acaba birde çıktı vermiyolar diyolar doğru mu

Edosem Dr sadi konuk devlet hastanesınde yaptırdım detaylı ultrasonu ultrason kagıdı vermıyorlar

Edosem gayet memnun kaldım ilgilendiler baya ve hiç beklemeden girdim , çıktı veriyorlar ve giderken mutlaka 2li tarama testi çıktığınızı götürürsünüz görmek istiyorlar çünkü

Ümraniye santral de hem cebe uygun hemde zeynep kamil hastanesinin doktoru erbil çakarı detayliya gideceklere tavsiye ederim.Gordugu herseyi hem söylüyor hemde hamile kisiler eger benim gibi meraklı ise bunu guzel bir dille açıklıyor.Sert görünüşüne aldanmayın şakacı bir kişiliği var 😁 Biz 24 de gittik insallah 30dan sonra yine gideceğiz ve yine erbil beyi istiyorum 😊