Yelizmsl
Merhaba benim bebeğimin kilosu 2hafta önden
Gelişimine 3hafta önden gidiyor suan 34+0 olduk acaba gelişimi 3hafta ileride gidiyorsa dogum erken olabilir mi
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl ben doğum yapalı 17 gün oldu ve ve 10 dikisim olduğu söylendi 5 ıçerde 5 dışarda 1 hafta batikonla pansuman yaptım 4 ipim elime parça parça geldi başka olmadı pansumanı artık bıraktım bir şey olur mu ne zmn iyileşir
Aksam sormustum size 😊 agrim var diye suan hastanedeyiz 3 cn aciklma varmis yatisim yapildi bekliyoruz 🥰
Yelizmsl hamilelikte cinsel ilişkinin ilk 3 ay olmaması düşük tehlikesinin olabilmesi için mi
Nur_nur06 ben de senle aynıyım canım. Sanırım ödemden oluyor
Yelizmsl Sancı şeklinde değil sürekli olan bir ağrı. Daha önce de biraz vardı ve D vit takviyesi alıyordum hala alıyorum ama sanırım yetmiyor. Yeme içme vs de sıkıntım yok .Bugün tekrar kontrolde soracağım bunu. anlayamadım sebebini 🥺
Yelizmsl teşekkür ederim
Yelizmsl 38+ 6 hamıleyım. Çatım ve bebegımın kılosu normal doguma cok uygun oldugunu söyledı doktorum. Ama bebegemın kafası bıraz buyuk ve iri bebek. Dogum sırasında herhangı bır sıkıntı yaşatır mı bu bıze ?
Yelizmsl
29+5 günlüğüm bebeğimin başı aşağıdaymis doktorı problem var demedi ama ben merak ediyorum ağrılarım oluyor bebeğim aşağifa oluşunu hissediyorum kimi zaman çok şişiyor karnım taş gibi oluyor bu problem yaratır mı erken doğum gibi ilişkiden sonra aşırı ağrım oluyor uzak durmalimiyim 🙂
Yelizmsl peki 25 haftalıkken ne sıklıkla ilişki olmalı doktoruma da sorucam ama sizede sormuş olayım
Yelizmsl Merhaba Yeliz Hanım☺️ Anne hem sezeryene hem normal doğuma uygun olursa hangisini tercih etmeli. Epidural normal doğumun riskleri var mı. Epidural Olan birkaç kişi de kalıcı bel ağrısı gibi şeyler duymuştum. Bu doğru mu. Epidural doğumdan sonra hasta ne kadar sürede kendine gelir, normal hayatına döner. Şimdiden Teşekkür ederim ☺️
Yelizmsl bende aşırı derecede kansızlık var hap kullanıyorum pekmez içiyorum ama ferritin 1 ile hamile kaldım şuan 10 haftaligim 3 e yükselmiş bir sakncasi olur mu bana değerlerini yükseltmeden hamile kalma dediler ama oldu bir kere birde kalp çarpıntısı sorunum var ilaç yasak kalbim 170leri görüyor ilaç baslatilcak 3 aydan sonra sence normal doğum yapabilir miyim?
Yelizmsl çok teşekkür ederim 🙈
Yelizmsl 10 haftalık hamileyim ilişki zararlı mı