Yelizmsl çok teşekkür ederim umarım işe yarar cok canım yanıyor artık 🥺
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl panik yoktu esim kafayi yicekti kani gordugunde sonra post attim buraya, kizlarda yardimci oldular cogu doktora git hemen dediler. Aradim boyle soyledi ama icim rahat kizim baya bi dövuyo beni🤣🤣simdi yinede ister istemez insanin icine korku gelio. 10 dakka ya bi tuvalete gidip pedimi kontrol ediorum herhangi bi akinti kanama var mi diye. Simdi bidaha kanama olursa insallah olmaz!! Olursa eger direk gidicem hastaneye.🙂
Daha_yeni_anne rica ederim ne demek 🙏❤️
3MelekAnnesiiii aynen canım git hiç ihmal etme ❤️😊 kızına da maşallah Allah nazarlardan korusun sağlıkla gelsin❤️🥰
Devlet hastanesinde normal doğum veya sezeryan esnasında spiral takıyorlar mı? Sizin önerdiğiniz bir spiral var mı?
Yelizmsl cokkkk tesekkur ederim🥰🥰🥰🥰🥰 allah razi olsun❤❤❤
3MelekAnnesiiii rica ederim ❤️🥰🥰
Yelizmsl
Yeni çıkan gynefixlerden mi?
Yelizmsl
Merhaba ilaç alerjim var genel anestezi ile doğum yapicam doktorum doğum sonrası hastanede enfeksiyona karşı antibiyotik kullanman gerekecek ama bunun için alerji testi yap dedi o da her yerde olmuyor hamileliğimin ilk aylarında gittim çapaya bebek kucuk olduğu için zarar verebilir ilaç doğum eyluldeyse ağustosta gel dedi randevu verdi ama şuan da doktorum keşke bebek küçükken yapsaydın şimdi büyüdü sorun olmaz inşallah diyor hangisi hakli bu durumda bebek anne karnında küçükken mi buyukken mi yapilmali ilaç alerji testi biraz uzun oldu ama benim için önemli hakkınızı helal edin 🙏😊
Bir de her gece 3 gibi uyandiriyo bebeğim tuvalete gidiyorum sabah 7 ye kadar uykum gelmiyor artık rutinlesti her gece aynı bu durum normal mi 😊😊
Yelizmsl merhaba ben 32 haftalık gebeyim squat vs yapmaya ne zaman başlamalıyım ? Birde bir kaç haftadır el ve ayak tabanlarım çok kaşınıyor neden olabilir (karaciğer enzimlerime falan bakıldı bir problem çıkmadı )