• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl insallah birde 32 haftamdayim sürekli sag kasigima bir agri saplaniyor sanki damar cekiliyor gibi agri oluyor 3 dk kadar suruyor sanci olma ihtimali varmi ?

Yelizmsl 33+2 yim az önce sol yana doğru düştüm dışarıda karnım yere gelmedi ama dizimi çarptım bebeğe Bişey olmuş mudur

Yeliz hanım ben ikiz gebeyim kasılmalarım olduğu için doktora gittim nst de sancı çıktı ama ben hissetmedim doktorum 2 gün yatış verdi ilaç serum derken sancım bitti eve geldim doktor bana erken doğum riski dedi ancak bu yalancı kasılmalar normal kabul ediliyor diye okuyorum. Tek sorum sancı onun için de ilaç tedavisi oluyorum zaten anlamadığım şey ve korktuğum şey bu yalamcı sancılar erken doğum yapar mı sancının sebepleri bu kasılmalar mı?

Yelizmsl teşekkür ederim folidoce isimli ilaç vermişti eczane sizinkini sorayım alayım 😘

Ayla92 ilk gebeliğiniz ise 24. Haftaya kadar hissetmemeniz normal 🙏🥰

ssymm özele gidin suni ile başlasınlar en iyisi bu nst den sonra 🙏😊

Yelizmsl akinti problemiyle nasil basedebilirim hamilelikten once hic yasamadim psikolojik olarakta cok fazla etkilendigim bir durum bu zararli bir akinti degil farkindayim ama tamamen kesilmesi icin oneriniz olabilir mi merak ediyorum ❤️

Yelizmsl yarin 38 haftaya giricem bebegin suyunun azaldığını soyledi ve olmazsa sali gunu dogumu başlatalım dedi sehir disinda oldugum icin kontrol amacli gittigim bi doktor ben de korktum döndüm hemen yarın kendi doktoruma gidicem Kontrole bebegimin hareketleri eskisi kadar hizli degil ama hareket ediyor hissediyorum sizce bi problem olur mu korkuyorum açıkçası

Fatma57e bunlar gayet normal bebeğin yeri daraldığı için ama hala şikayetiniz devam ederse doktora başvurun 🙏❤️

Yelizmsl devletmi özel mi doğum için hangisini önerirsiniz birde İstanbul bağcılar araştırma da doğum bilginiz var mı

Zeynep14 illaki 1 cm açılman olur hızlanması için suni verirler 🙏

Yelizmsl belden uyuşturmayı tercih ettim doktorum bana bıraktı senin tercihin dedi bir sıkıntın görünmüyor dedi

Duygu99 nasıl bir doğum yapacağınızı söylemek erken olabilir ama tahmini doğum tarihini söyler zaten bütün bebekler tam zamanında dünyaya gelmiyor 🥰🙏