aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Merabaa iyi akşamlar :) ne güzel bir post. Ben 33. Haftamda sancım oldu erken doğum riskim olmuş, kaç hastane gezdim sonunda bir doktor bulabildim ciğer geliştirici iğne serum verildi, şuan 36+4 olduk çok şükür ilaç kullanıyorum hala. Soruma gelirsek o gün 4 kez alttan muayene ettiler, çok aşırı zorlandım muayene esnasında ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum resmen o çatal koltuğundan kalkıyorum doktor bakacağı zaman neden böyle oluyor anlamıyorum şimdi bile uykuya felan dalacağım zaman gözümün önüne geliyor irkiliyorum. Nasıl rahat olabilirim acaba hiç böyle bişey yaşamamıştım , doğumda yaklaşıyor ama
2020ARALIK Bebeğin gittikçe büyüdüğü için nefes darlığı şikayetin olur canım bu normal sadece yatarken başını biraz yukarıda tutmaya bak bu seni rahatlatır 😊
Yelizmsl mrhaba bnm ilk sezeryan ikinci mecburi bunun için spinal veya genel anestezi kendimiz secebiliyormuyuz yani bize soruyolarmı
Yelizmsl aynen öyle yatıyorum hep teşekkür ederim 🙏🏻😊
Ilkannelikheyecani canım sancın gelmedikçe alttan muayene ettirme ben bir hemşire olarak tavsiye etmiyorum alttan muayene olurken de kendini kasma bu senin acını azaltır 🙏❤️
2020ARALIK rica ederim ❤️🙏
Hasret2888 merhaba evet canım soruyorlar sen hangisini tercih edersen. Hasta memnuniyeti bizler için önemli ❤️🙏
Yelizmsl
çok teşekkür ederim, ilk hamileliğim tam bilmiyorum ilk gittiğim hastanede bi doktor baktı sonra bir ebe sonra başka hastanede doktor 2 kez baktı ama ağrım sancım vardı okadar perişandım ki alt üst ettiler ama o durumda duygularımı . Bu arada hemşire hanım sizde mi gebzedensiniz
Zeyneptoprak kaç haftalıksın canım 🙏
Ilkannelikheyecani evet bende gebzedeyim ama çalışmıyorum şuan istanbuldaydım ben 🥰🙏
Yelizmsl şu an 38+6 2. Bebeğim 3 kere çatı muayenesi oldum 3. Den sonra gelmeye başladı çok teşekkür ederim bu arada 😇