• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Cancazim canım Sat tarihi genelde yanılma payı olabiliyor ultasonda yapılan ölçümlere göre tam kaç haftalığa uyumluysa o söyleniyor bu iyi birşey yani sıkıntı etmene gerek yok 😊🙏

Merabaa iyi akşamlar :) ne güzel bir post. Ben 33. Haftamda sancım oldu erken doğum riskim olmuş, kaç hastane gezdim sonunda bir doktor bulabildim ciğer geliştirici iğne serum verildi, şuan 36+4 olduk çok şükür ilaç kullanıyorum hala. Soruma gelirsek o gün 4 kez alttan muayene ettiler, çok aşırı zorlandım muayene esnasında ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum resmen o çatal koltuğundan kalkıyorum doktor bakacağı zaman neden böyle oluyor anlamıyorum şimdi bile uykuya felan dalacağım zaman gözümün önüne geliyor irkiliyorum. Nasıl rahat olabilirim acaba hiç böyle bişey yaşamamıştım , doğumda yaklaşıyor ama

Yelizmsl merhabaaa 35 haftamdayım bir haftadan beğri günde iki üç kez bebebğim hareket ettikçe aşağı tarafımda esneme ve açılıyomuş gibi hissediyorum bu normal mi erken değil hafta olarak bu şekilde hissetmem değil mi

Yelizmsl
        çok teşekkür ederim, ilk hamileliğim tam bilmiyorum ilk gittiğim hastanede bi doktor baktı sonra bir ebe sonra başka hastanede doktor 2 kez baktı ama ağrım sancım vardı okadar perişandım ki alt üst ettiler ama o durumda duygularımı . Bu arada hemşire hanım sizde mi gebzedensiniz

Yelizmsl şu an 38+6 2. Bebeğim 3 kere çatı muayenesi oldum 3. Den sonra gelmeye başladı çok teşekkür ederim bu arada 😇