• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

macitselma yok canım eğer gelişim geriliği varsa fakat doğum yaklaştıysa ciğer geliştirici iğne olursun ve haftanın dolmasını beklersin yeterki düzenli beslenmeye ve dinlenmeye dikkat edelim❤️🙏

Yelizmsl ever gelisim geriligi var 30 haziran da 2 doz ciger gelistirici vuruldum birde en son gecen pazartesi birde plasentam Rahim agznda Hafif knama ve lekelenme oluyor doktor yogun kan glmezse sezeryana almam diyor

Zeynep1912 cinsel ilişki bebeğe zarar vermez erken doğum riski ve düşük tehdidi olmadığı sürece 🙏😊

Yelizmsl merhabalar 22 haftalık hamileyim 3,5 yasında bir oğlum var sabah 6da kalkıyorum gece bu saate kadar sürekli hareket halindeyim çok yoruluyorum yani bugun ancak oturdum diyebilirim hafta içi bazende eliptik bisiklet ve koşu bantında yürüyüş yapıyorum bebegimin saglıgı iyi şükürler olsun ama cevredende sürekli otur çok yoruluyosun iyi değil falan diye kafamı şişiriyolar bebeğe bi sakıncası yoktur dimi bu kadar hareketli olmamın

Seray123 yok canım fazla sürmüyor sadece narkozun etkisinde oluyorsun ve hafif üşüyorsun ameliyattan çıktıktan sonra😊

Benim ilk dogumumda yanlış ıkınmaktan rahim sarkması olmuş şimdi ikinci hamileliğim normal doğumda bir sorun olur mu daha çok sarkma olur mu doktoruma bunu söylemeliyim sezeryan gerektiricek bir durum mu bu
            İkinci sorum da yine doğumdan sonra vajinada küçük bir et parçası çıktı doktor kızlık zarı kalıntısı doğumdan sonra çıkıyor dedi böyle bir şey varmı gerçekten devlet hastanesiydi başından mi savdi beni anlayamadım kızlık zarı ince birşey degil miydi bu bildiğin et parçası sallanıyor ağrı vs yok

Yelizmsl peki riskli mi sizce yani anne yada bebek kaybı çok yaşadığınız durum mu sezeryanda ne gibi sıkıntılar olursa risk olur allan korusun tabi ama annelik duygusu herseyi merak ediyoruz🤗