aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
düşük problemi ve erken doğum yoksa hangi aylardan itibaren belirli aralıklarla iliskide bulunabiliriz
Yelizmsl Benim iki gündür sağ kasığımda bir ağrı var ne zaman uzanmaya geçsem ağrı deli gibi saplanıyo ne sağa ne sola dönebiliyorum yürürken de çok zorluyo kaşık ağrısı rahmime kadar vuruyor 2 gündür ağlamaktan bıktım acısından acaba neden oluyor 35+2 haftalık hamileyim.
Yelizmsl merhaba 13 haftalık hamileyim 1 hafta önce doktora gittim bebeğin ense kalınlığı 2.45 çıktı ikili tarama testi verdik sonuç güzel cikdi ama yinede endişe ediyorum Doktor yinede başka doktorun fikrnide almak için başka hastaneye yollayacak risk varmı nolucak böyle lütfen yazarmisiniz
Yelizmsl merhaba sezeryan doğum yapıcam ama bana gecelik gereksiz dediler alma dediler alttan muayane yapılmıyor mu sezeryandn sonra benim için rahat olmam daha önemli
Yelizmsl gec dolenme olunca bbekte de gerilileme var anlamina mi geliyo bi sakincasi varmi bu yuzden 2li testi 2hafta sonraya ertelediler de 😊😊
Yelizmsl doğumda vajina temizliği yapamamışs bebek aniden gelmişse düşünceniz ne oluyor çok merak ediyorum
Yelizmsl canım en çok merak ettiğim ama net cwp alamadığım şimdi doğuma yakın rahim açılıyor bu TM 👍vajina da da açılma oluyormu malum elle müdahale sırasında nasıl oluyor umarım net sorabilmişimdir
Normal dogum hakkinda ne önerirsiniz sancimiz geldiginde evde beklemek daha mi iyi su gelince de ne yapmalıyız. Detaylı ultrason şart mi bebekte bir sorun olsa ultrasonda gözükmez mi ? Ve 20 haftaligim gündüz hic hissetmiyorum bebegi gece bazen hareket hissediyorum uyuyorlar mi bebisler . Teşekkür ederim canim şimdiden
Yelizmsl Merhabalarr,13 haftalık hamileyim göbek çevresinde ve alt karın bölgemde sıklıkla ağrı oluyor. Ultrasonda her şey normal,doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi ama ilaç fayda etmedi. Yapabileceğim bir şey var mı veya bebeğimle ilgili herhangi bi sıkıntı olabilir mi?
Yelizmsl
merhabalar
rahimim ters olduğunu ögrendim , ultrasonda kese göründü besin deposu göründü ama bebeğim görünmedi. Doktor geç döllenme dedi ama ilk gebeliğimde dusuk olmustu ayrıntılı ultrasona girmiştim ozaman ögrendim Rahimin ters olmasını , bi engel teşkil etmez dedi doktor .. internetten araştırdım karinda görünmezmiş ilk etapta sonradan bebek büyüdükçe görünürmüş .. normalde 2 aylık olmam gerekirken hafta olarak bile yorumlanılmadi sizden bu konuda bilgilendirilmek isterim .. birde alttan tedavi de görünürmüş alttan tedavide korkuyorum
Yelizmsl
Gynefix devlet hastanesinde takılıyor mu?
Yelizmsl doğumuma 2 ay kaldı ilk dogumum olcak korkuyorum nasıl yenebilirim bu korkumu 😔