• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

38+3 haftalik hamileyim. Beni gorenler karnin küçülmüs fln diyorlar bende dikkat ettim gercekten karnim onceki haftalara gore kuculmus bunun sebebi ne olabilir

MSg bebeğin hareketlerinden dolayı olablir hareketleri nasıl 😊🙏

• MSg bunu yanıtladı.
    • MSg bunu beğendi.

Yelizmsl Çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı bi post olmuş💗 son bi sorum daha olacak sezeryan sonrası göbek için ne yapmam lazım korse bende fayda etmedi😔

Yelizmsl bende bisey sormak istyrm 16 haftalık oldum da ben karnımn alt tarafı ara ara sert olyr acaba bebek mi yer degstryr merak ettim de

Yelizmsl hareketleri normal sanirim . Doktorum demisti ki 24 saat icinde 10 Kere hareket etmesi lazim oylede oluyor . Hareketle ne alakasi var acaba anlamadim anlatabilir misiniz 😊

Yelizmsl hareketleri normal cok hareketli de degil cok hareketsiz de degl . Bi sorunmu var acaba anlamadim neden karnim kuculdu

MSg anne karnında yer değiştirdiği için anne karnı farklı şekiller alır o yüzden diyorum 🙏

MSg herhangi bir sorun yok merak etme iç karnın geniş olablir bebekte kendini plasenta içine geriye doğru atar yer değiştirir yani bu nedenle karın küçük görünür 🙏❤️😊

• MSg bunu beğendi.

Merhaba
                31 haftalık hamileyim sürekli tansiyonum düşüyor bayılıyorum kansızlık demir eksikliği var acaba normal doğum olmamı etkiler mi