Yelizmsl bende aşırı derecede kansızlık var hap kullanıyorum pekmez içiyorum ama ferritin 1 ile hamile kaldım şuan 10 haftaligim 3 e yükselmiş bir sakncasi olur mu bana değerlerini yükseltmeden hamile kalma dediler ama oldu bir kere birde kalp çarpıntısı sorunum var ilaç yasak kalbim 170leri görüyor ilaç baslatilcak 3 aydan sonra sence normal doğum yapabilir miyim?
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl çok teşekkür ederim 🙈
Yelizmsl 10 haftalık hamileyim ilişki zararlı mı
Yelizmsl kordon dolanması ntsde belli olur mu acaba şimdiden tşk ederim☺️
Yelizmsl merhaba ben 8 haftalık hamileyim 5 hafta 5 günlük iken kesem göründü karından doktor 19 mm demiş iki gün sonra lekem geldi acil doktoru 2 mm dedi 1 hafta sonra ilk doktoruma gittim kesen sanki küçülmüş 8mm dedi ama yolksac oluşmuş dedi düşer muhtemelen dedi ama çok şükür ağrım sancım hiç bir psoblemim yok kafam çok karıştı .
Yelizmsl doğumdan sonra 3 ay kanamam geçmedi meğer parça unutmuşlar 😔Kürtaj olmak zorunda kaldım😏 bunu nasıl unutabilirler ?
Yelizmsl beta degerim çok az artis gösteriyor 7 haftamda kese var yolksac var anlayamadım iki kez lekelemem oldu pembe bir iki damla onun harici hiç bir problemim yok sukir
Duyguaydin81 aynı bennn nefesimi kesiyo tam göğsümün altına dayıyo bi yerlerini😅
Duru999 canım bana doktor haftada dört kez et yiyosun dedi başkada ben herşeyi yiyorm keçiboynuzu pekmezi karadutpekmezi hergun bir tabak kiraz kırmızı renkli meyve sebze yememiz lazımmış ama yok bana mısın demiyor 😂sen kaç haftaliksn hangi kan hapını kullaniyorm kalbin çarpınca napiyosun 🥺bana bayilcakmsm gibi his geliyor nefesim kesilecek düzeyde oluyor çok çarpınca
Yelizmsl meraba 31 haftqlık hamileğim kazsızlık durumum var doğumda bi problem olur mu acaba Duyguaydin81
Yelizmsl 21 haftalık hamileyim doktor bana Demir ilacı verdi kullandım tekrar yazdıracaktım sağlık ocağında ücretsiz veriyorlarmış diyince onu aldım markası farklı ama bu da Demir ilacı hamilelere ücretsiz veriyorlarmış bir sorun olurmu sizce
Yelizmsl teşekkür ederim
Yelizmsl ☹️Maalesef
Busra4122 sağlık ocağı ücretsiz veriyor arkadaşım 5 aylık hamile ona bitince yine gel dediler