• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl bende aşırı derecede kansızlık var hap kullanıyorum pekmez içiyorum ama ferritin 1 ile hamile kaldım şuan 10 haftaligim 3 e yükselmiş bir sakncasi olur mu bana değerlerini yükseltmeden hamile kalma dediler ama oldu bir kere birde kalp çarpıntısı sorunum var ilaç yasak kalbim 170leri görüyor ilaç baslatilcak 3 aydan sonra sence normal doğum yapabilir miyim?

Yelizmsl avuç içlerim de soyulmalar başladı kuruluk da var acaba neden olabilir ? Nidicard kullanıyorum yan etkisi olabilir mi 30 haftalık hamileyim bu arada

Ssmmra merhaba kan azligi icin meyve sebzeler arasdirin googledan veya dr sorun. Bol bol kullanin onlari. Kansizlik iyi birsey degil bendede var. Kalp carpintisi kansizlikdan galiba banada oluyo🙄

Yelizmsl kordon dolanması ntsde belli olur mu acaba şimdiden tşk ederim☺️

Yelizmsl

Yelizmsl merhaba ben 8 haftalık hamileyim 5 hafta 5 günlük iken kesem göründü karından doktor 19 mm demiş iki gün sonra lekem geldi acil doktoru 2 mm dedi 1 hafta sonra ilk doktoruma gittim kesen sanki küçülmüş 8mm dedi ama yolksac oluşmuş dedi düşer muhtemelen dedi ama çok şükür ağrım sancım hiç bir psoblemim yok kafam çok karıştı .

Yelizmsl doğumdan sonra 3 ay kanamam geçmedi meğer parça unutmuşlar 😔Kürtaj olmak zorunda kaldım😏 bunu nasıl unutabilirler ?

Yelizmsl sizde ultrason fotosu ile cinsiyet tahmnı yapabılıyor musunuz

Yelizmsl beta degerim çok az artis gösteriyor 7 haftamda kese var yolksac var anlayamadım iki kez lekelemem oldu pembe bir iki damla onun harici hiç bir problemim yok sukir

Duyguaydin81 aynı bennn nefesimi kesiyo tam göğsümün altına dayıyo bi yerlerini😅

Yelizmsl benim ilişki esnasında ve bugüne kadar kanamam falan olmadı yani kızlık zar yırtılmadı normal doğum olursa doğumda gerçekleşirmi bu bide herkesin istemediği bu suni sancı çokmu acı verici

Duru999 canım bana doktor haftada dört kez et yiyosun dedi başkada ben herşeyi yiyorm keçiboynuzu pekmezi karadutpekmezi hergun bir tabak kiraz kırmızı renkli meyve sebze yememiz lazımmış ama yok bana mısın demiyor 😂sen kaç haftaliksn hangi kan hapını kullaniyorm kalbin çarpınca napiyosun 🥺bana bayilcakmsm gibi his geliyor nefesim kesilecek düzeyde oluyor çok çarpınca

Yelizmsl 7 haftalık hamileyim bayramda uçakla seyahat edeceğiz sorun olur mu ? Doktoruma mesaj attım bişey olmaz dedi ama ilk aylar düşük tehlikesi olabilir ya tereddütteyim

Yelizmsl detaylı ultroson yaptırmasak bunun bi dezavantajı var mı? Bebekte sorun görüldüğü durumda önceden müdahale edilebiliyor mu?

Yelizmsl 21 haftalık hamileyim doktor bana Demir ilacı verdi kullandım tekrar yazdıracaktım sağlık ocağında ücretsiz veriyorlarmış diyince onu aldım markası farklı ama bu da Demir ilacı hamilelere ücretsiz veriyorlarmış bir sorun olurmu sizce