aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl turnosol ped koydular mavi gibi bi renge dönüşmüş normalmi
Premses_02 sancın her geldiğinde yere çömel ve aşağıya doğru ıkın ıkına bildiğin kadar hem doğum hızlanır hemde açılman🙏❤️
Yelizmsl canım lütfen cevap ver daha yeni geldim hastaneden ped koymuşlardı turnosollu maviye dönmüş normalmi
Yelizmsl haftada bir sigara içmek zararlımı bebeğe normalde birakmisim ama bazen dayanamayip haftada sadece bir tane icerim
Zeynep_cekim düzenli egzersiz yürüyüşler ve squat yaparsan kesi ve dikiş olmaz sancıları karşılamak da önemli e tabi ıkınmakta doktorun ne zaman ıkın derse ıkın başka birşeye gerek yok birde son haftalarda ilişki iyi olur rahim duvarını esnetir ve kolay doğum olur 🙏😊
edebianne20 bir sakınca olmaz dinlenmenize devam edin ve kendinizi fazla yormayın doğumdan sonra geçecektir 🙏
Yelizmsl iliski sonrasi kanamam oldu ama herhangi bi agri aci yoktu hastaneyi aradim doktorumu eger kanaman bittiyse sorun yok dedi agrin veya sancin yoksa sorun yok dedi bebekte gayet aktif hic durmuyo mashallah ama kanama tekrar olursa gel dedi. 34 haftalik gebeyim. Bide size sorayim siz ne dersiniz bu duruma?
Yelizmsl
Merhaba. Ben 3 gün önce sezeryan doğum yaptım sütüm indi ama göğüslerim taş gibi sanki çakıl taşı dolu içinde . Manuel pompayla sağdık sıcak dus masaj ama hiçbirsey fayda etmedi . Acile gittim elektronik süt sağma pompasıyla hastanede saağdılar ama yine cok az cıktı . Basından geçen veya önerisi olan acil yazabilir mi anneler .. ? 😢
3MelekAnnesiiii kanaman olursa doktora git hemen bekleme sancılarını da takip et kuzum 😊🙏 Dikkat et kendine stres veya panik yapma bebek etkilenmesin ❤️🙏
Daha_yeni_anne Soğan ve kuru üzüm yap göğsüne masaj uygula sıcak duşa tekrar gir masajdan sonra tekrar sağmayı dene canım 🙏❤️
Yelizmsl çok teşekkür ederim umarım işe yarar cok canım yanıyor artık 🥺