MihriiFb 😄😄😄 valla hiç sormaa ohh gel keyfim geldeler 🙈
Başlık bulamadım 🤔
KuzeyinAnnesi41 bu arada cokkk geçmişler olsun canım...🙏
Ozy Sorma o dert bende de var mübarek kıl değil kablo sanki O derece ilkinde zaten kanar sonraları kanamıyor
KuzeyinAnnesi41 şimdi bişey derdimde neyse 😂🤣😂 bnde utanmam mecbur aldırcm adam kuaföre göndermiyo 🤣
Ozy 20 haftaya kadar jilet ile aldım resmen yarısını alıp yarısını bırakıyordum yapamıyorum bir baktım çoğalmış gittim aldım inan hala çıkmamış bile 23 haftalık oldum
MihriiFb teşekkür ederim şükür sıkıntı yapmıyorum da jilet yapınca resmen çeşme gibi kan akıyor şükret haline benim kadar acimaz ağda korkma git yap acimaz inan birkaç gün önceden kremle kuru olmasın cildin yıka git aldır mis
MihriiFb şakın jilet sürme ağdaya alışıksan şakın bugün anam ağladı çok jilet yaptım hala sızlıo bide jilet 2 güne çıkarıo
MihriiFb sağol yavrum rabbim beterinden korusun ne diyim zor ama yapcak birşeyim yok 😔
Heycanligebe Zaten o sızlaması eşime diyordum benimle konuşma allah için acıyor. 😂😂😂😂😂 2 gün geçmedi
Premsescik sevişirken utanmıonda aldırırken mi utanıon dicektin dimiii 🙈 o başka o başka orda inceleme yok ışıklar kapalı tövbe ya neyse fazla konuşmıyımda sonra bazı bayanlar ayy yatak oda muhabbetinizi nasl anlatıonuz aaa ne kadar ayıpp tüh falan derler sanki anlatıoruz da neyse öyle işte tatlım😘💙
Burcu3572 ayy yavrum ya rabbim şifa versin inşaallah bendede 12 senedir var 😢
KuzeyinAnnesi41 cok acık sözlüsün maşallah şimdi sen öyle konuşunca bnde utandım 😂🤣😅😂 aynen bi avukat cıkar birazdan 🤫🤫😅😂