Burcu3572 bekarken bi ara ufacık cıkmıştı çok üzülmüştüm hiç bişe yapamamıştım dua etmekten başka sonra 1haftaya kendiliğinden gitti bidahada orada cıkmadı sizdedemi var yoksa bu hastalık?
Başlık bulamadım 🤔
Nasirliiii canım ben özel bölgeyi aldırıyorum 25 TL ye bikini ne kadar bilmiyorum ama çok tutmaz oda. Komple bacak aldırmıyorum kışın gerek yok 🤣 jilet vuruyorum genelde seyrek çıkıyor. Yazında Makina alıyorum bacaklarımın. Hepsini bir ağda yaptırsam dünya para tutuyor. Kaş kuş bacak uuuuı 100 geçer 🤣🤣
Premsescik yok kız güzel bir düşüncede allah'a büyük konuşmıyımda aldıramam utancımdan orada ölürüm😂😂😂
KuzeyinAnnesi41 evet bende 14 senedir var ve bikini bölgemde de var üst tarafında ağdada resmen kabularo kalklıyor kriz oluyor resmen bende
KuzeyinAnnesi41 hahahahahah 🙈😄😄 iyi güldüm ama gece gece ya, kadın olmak zor be valla.. bütün dert çile acı bizde yahu cefasini biz sefasını eş ler 🤔😄
Nasirliiii 10 Canım
MihriiFb 😄😄😄 valla hiç sormaa ohh gel keyfim geldeler 🙈
KuzeyinAnnesi41 bu arada cokkk geçmişler olsun canım...🙏
Ozy Sorma o dert bende de var mübarek kıl değil kablo sanki O derece ilkinde zaten kanar sonraları kanamıyor
KuzeyinAnnesi41 şimdi bişey derdimde neyse 😂🤣😂 bnde utanmam mecbur aldırcm adam kuaföre göndermiyo 🤣
Ozy 20 haftaya kadar jilet ile aldım resmen yarısını alıp yarısını bırakıyordum yapamıyorum bir baktım çoğalmış gittim aldım inan hala çıkmamış bile 23 haftalık oldum